fenerbahçe taraftarının ikincilik sevinçi

epikuros
fenerbahçe taraftarından çok tv başından seyreden rakip taraftarları sevindiren, güldüren bir görüntü oluşturmuş sevinçtir. allah da kendilerini güldürsün bu aziz taraftarın. kızgın kumlardan serin sulara akan bir coşkuyu anımsatmıştır.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=396686328623&ref=mf
esrakesh
bursaspor maçının 2-2 bittiğinin 2 kez anons edilmesi sonucu ortaya çıkan olaydır. böyle bir anonsu duyup da şampiyonluk kutlamalarına çoktan başlamış koskoca taraftarın böyle sevinç göstermesi normaldir. ha mizah dergilerine ve anti-fenerbahçelilere çok büyük malzeme olmuş mudur derseniz, olmuştur.
independence
#952808

videodan da izlendigi uzere yanli$ verilen anons sadece taraftari degil futbolcuyu da hedef almi$tir zira roportaj yapilan fenerbahceli futbolcu "$ampiyonlugu kime hediye ediyorsunuz" sorusuna "taraftara, herkese, hepimize" demi$tir.

lan ne buyuk bir hayal kirikligi ya$andi daha sonrasinda allah bilir. du$unsene futbolcular ve muhabirler dahi fenerbahce’yi $ampiyon saniyorlardi. acidim lan valla bak, yazik ya.
pistazie
yanlış anonsun kurbanı olunmuştur.fenerbahçe’nin yerinde hangi takım olsa aynı sevinç yaşanırdı.abartılmaması lazım.beklenen şampiyonluğun hayal kırıklığının bu yanlışlıkla pekişmesi tuz biber oldu.o anonsu yapan kadıköyde ki boğaya bekliyoruz o ayrı.
skymen59
aslında fenerbahçenin son maçta şampiyonluğu kaybetmesi rastlanmamış bir şey değil. insanları yaran, sahaya girip futbolculara sarılmaları, gerçek şampiyon açıklanınca aynı futbolcuları dövmeye başlamaları.
elma sekeriiii
o değil de... fb’nin ikinciliği açıklandığında ankara-istanbul tem otoyolu üzerindeki fb taraftar grubu, bolu dağı tünelinde telefon çekmediği için hala bağıra çağıra kutlama yapmaya devam ediyorlardı.


gerizekalı konumuna dü$tüler bariz ya...

muhahaha.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol