ismail şenol

orqn
ntv kadrosuna nba kontenjanından giren yorumcudur kendisi.

girmese daha iyi olurmuş desem hiç de haksızlık yapmış olmam.zira sıradan bir basketbol seyircisinden daha fazla şey bilmemektedir.
orqn
13 mayıs 2010 boston celtics cleveland cavs maçında yaptığı yorumlarla adamı felç etmektedir.

#maçın başında o ana kadar hiç bir şey ortaya koyamayan antawn jamison için maça iyi başladı dedi.

#lebron’un fazladan attığı adımlar için kullanılan ’yengeç adımı’ tabirinin içine etti.adam sabit ayağını değiştirdiği için top kaybı yaptığında ’yengeç adım bu sefer işe yaramadı dedi’.

#güç smaçlarında kariyerinin başından sonuna kadar hep çok başarılı ve çok atletik bir oyuncu olan ray allen smaç yaptığında,’ondan beklenmeyecek hareket’ dedi.

yanında kaan kural varken bu kadar saçmalamasa çok iyi eder.lütfen sadece maçları sunsun,yorum yapmasın.o işi layıkıyla yapan bir adam var zaten yanında.
orqn
#952110 / #952111

daha önce pek iyi şeyler söylememişim kendisiyle alakalı; fakat bu sefer hakkını teslim edeceğim. televizyon ekranlarına ilk çıktığında, gerek ntv de gerekse nba tv de sunduğu maçlarda çömezliği çok belli oluyordu. yanındaki tecrübeli isimlerin gölgesinde kalmamak için kendini lafa girmek zorunda hissediyordu ki her lafa girdiğinde saçmalıyordu. zamanla bu acemiliği üzerinden attığını, daha da önemlisi anlata anlata birçok şey öğrendiğini görüyorum. bir süredir hep çok doğru tespitlerde bulunup çok doğru yorumlar yapıyor.

tanım; yeni jenerasyon basketbol yorumcuları arasında en başarılı olandır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol