eski sevgiliden dost olur mu sorunu

imgoindeeperunderground
kisinin kendi aklini hep kurcalayan bir soru ve sorun olmasinin yaninda yeni sevgiliye kabul ettirilmesi iyice daraltir bir hadisedir.

siz aranizda gecen ne varsa hepsini unutup, o hislerden arindiginiza ve arkadaslik denen kuruma yine de siginabileceginize cunku karsinizdaki kisiye deger verdiginize ve hayatinizdan cikartmak istemediginize karar verirsiniz. ve sorunlar baslar...

oncelikle eski sevgili denen kisininde es zamanli olarak eski hislerinden siyrilmasi ve arkadas olmayi kaldirabilir hale gelmesi gerekmektedir ki bu genellikle es zamanli olabilen bir hadise degildir. bu durumda iliskiyi nadasa birakmak adi verilen islem uygulanir. daha sonra o da sizi unutunca arkadas olunur ve mumkun oldugunca eski gunlerden bahsetmeden, eski yaralari desmeden bu arkadaslik surdurulmeye calisilir. ta ki;

taraflardan bir tanesi yeni bir sevgili bulur kendine. bunu eski sevgiliye soylemek bir dert, yeni sevgiliye kabul ettirmek bir baska derttir.

kisacasi oldukca sorunlu bir istir ve sabir gerektirir. cevap; "eski sevgiliden dost olur ama cok zor olur"dur.
smart
aslinda olmaz tabi yedekte dursun gerekirse dert dinler yok gerekmiyo bosta kaldin zaman gecsin hesabina olabilir ancak sevgiliden dost.
queen
iki tarafinda askinin tamamen bitmesini gerektiren zor durum. gerceklesmesi halinde ortada iki farkli neden olabilir; ya sahislar gercekten asklarini bitirmis dost olabilmislerdir ya da baska birilerini daha bulamamis olduklarindan dost kilifi ile yedekte tutma operasyonu gerceklestirmektedirler.
blackpresser
duygusal anlamda birseyler paylastigin bir insanda daima duygusal birseyler ararsin. eger ona eski sevgili diyorsan zaten arkadas degil eski sevgili olarak kafana kazimissin onu. otesi yalan.
pinkcat
olmama,olamama ihtimali yuksektir.ozellikle o eski sevgili her firsatta sizi geri kazanmaya calisan bir sex manyagiysa asla.
abbaxxas
ilişkinin kimin tarafından bitirildiği burada önem taşır.eğer ilişkiyi kadın bitirmiş ise dost olunabilinir mahsuru yoktur ama erkek tarafından bitirilmiş bir ilişki sonucunda yapılacak en büyük hatalardan biridir eninde sonunda kadın intikamını alacaktır hemde hiç ummadığınız en zayıf ve ona en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol