chp 33ncü olağan kurultayı

independence
22 - 23 mayis 2010 tarihlerinde yapilacak olan chp’nin 33. olagan kurultayii.

bu kurultayin, dun ortaya cikan deniz baykal ın seks skandalı isimli haber ile alakali olarak ayri bir onemi var artik. kimi soylemlere gore deniz baykal bu kurultayda gorevi biraktigini ilan edecek.

boyle bir sonucun bir iyi bir de kotu yani var;

iyi yani, deniz baykal’in artik chp’nin onune daha fazla engel te$kil etmeyecegidir. yerine gecebilecek pek cok yetkin isim varken halen o ya$ta o koltukta oturmasini zaten pek cok insan icine sindiremiyordu. akp’nin bugun bu kadar buyuk bir oy cogunlugu ile iktidarda olmasinin buyuk sebeplerinden biri de deniz baykal’dir.

kotu yani ise deniz baykal da dahil olmak uzere hicbir insanin bu sebepten karalanmamasi gerekliligidir. deniz baykal gorevi "artik tamam, benden buraya kadar, bundan sonra koltuk genclerin" diyerek birakabilmesi icap ederdi, ancak eger deniz baykal istifa ettigini aciklayacak olursa ve bu sadece hakkinda cikan seks skandali haberi sebebi ile olacaksa cok onur kirici bir durum olur bu. her kim olursa olsun, ozel hayati kimi $erefsizler tarafindan if$a edildi diye gorevini birakmamali, aksi taktirde bu tur insanlara daha fazla guven, daha fazla moral saglanmi$ olur. bir nevi magdur eli ile cesaretlendirilmi$ olurlar.

bir gorev birakilacaksa ba$arisizligin kabul edilmesi sebebi ile birakilmali, hakkinda cikan ozel hayat if$a sebepleri ile degil.

not: eger ozel hayatinda birilerinin haklarini gasp etmek ve benzeri yuz kizartici suclar varsa o ayri bir konu. sayin ba$bakana buradan selam ederim, ne guzel yuzuyordur soguk ve derin sularda oglunun gemicigi.
independence
geri sayim ba$ladi, kurultaya saatler kaldi. yarin cok heyecanli bir gun olacak ve turkiye’nin muhtemelen siyaseti ba$tan sonra degi$ecek.
elma sekeriiii
hem temiiiiz hem de dürüüüüst bir insan oğlu! olarak seçimlerde lanse edilmi$ olan kılıçdaroğlunun partinin ba$ına geçeceği kurultay olacaktır...

$anslı kereta.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol