erkeklerde taşakları yoklama durumu

huff
bilindiği üzere pipisi ve yanında iki tane topu olan insan canlısının erkek türlerinde görülebilen bir olaydır, peki bu süreç nasıl işler.

bu mevzunun ortaya çıkmadan önceki zamanlarına gidelim,

erkek canlısı daha sadece görsel olarak o organların varlığını bilse de tam olarak ne işe yaradığını bilmez bu durum tam olarak hatun kişilerin, "hadi evcilik oynayalım" teklifine "git, pis... sen kızsın ben senle oynamam" dediğimiz dönemlerdir, ne kadar gerizekalı oluyor çocuklar neyse... sonra günlerden bir gün bu pipi organı baş kaldırır aniden bir isyanlar falan, ama iş işten geçmiştir hatun kişi size bir daha evcilik oynayalım demez kızmıştır, kırılmıştır o yüzden kişi yeni arayışlara gider ve o üçlünün ne işe yaradığını anlar. bu iş ona garip bir haz vermiştir işte o an o topların varlığını gün içinde kontrol eder,

12-18 yaşları arasında kişi elini oraya, "yav acaba burda mı bu ya alla alla ihtiyacım olacak" maksadıyla yoklar.

18-30 yaş arası kişi bu organı genelde farklı amaçlar için kullanır yani genelde diyorum yoksa yine eski sevgili elizabeth ile sevişebilirsiniz, o süreler içinde tabi bu yoklama olayı farklı bir boyut taşır, bu tamamen giydiğiniz iç çamaşırı ile alakalıdır, 3 tür iç çamaşırı vardır;

tanga; bilmiyorum bunun hakkında bir yorumda bulunamicam, hatun kısmında hoş duruyor ama göte kaçan bişi ile insan nasıl rahatsız olmaz anlamıyorum.

slip; boktan bişi, tabi hatun milleti anlamaz bu durumu, kişiler sabah giyinir işe ya da okula gider bütün gün pantolonu içinde bir de slip donunda sıkışmış iki topun havasızlık ve ter içinde pelt olması vuku bulur erkeklerde, akşam eve gelip duş aldığınızda bakarsınız ki yavrucaklar baygınlık geçiriyor yazıktır arada bi yoklamak gerekir yerlerinde duruyorlar mı diye,

tabi hatun kısmında sorun değil bu.

boxer; en rahattır bu gün içinde o kadar rahat edersiniz ki toplar da rahat durmaz bir sağa gider bir sola gider bu sefer rahat dursunlar diye yoklarsınız orta yolu yoktur bunun.

30-70 yaş arası orta yaş krizine giriş esnasında benim hala pipim var mantığında övünme tutuşudur bu,

70 ve sonrası içiin; "ah evladıım bir zamanlar ben askerde topçuydum iki top bir tüfek ne işler başarmıştııım aaah" şeklindeki hikayeler torunlara anlatılır.
alorarola
son zamanlarda polis’in narkotik arayışı içerisinde gözlemlerde bulunduğu bir davranış biçimidir. allah razı olsunlar o kamuflajlarlan hiç çekinmezler öyle bir dalıyorlar ki!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol