sevgili kaprisleri

smart
kimleydin,nerdeydin,naptin,kacta gittin diye baslayip niye yaptin,o cocugu sevmedigimi bilmiyo musun,o saate kadar ne halt yedin diye sonuclanan ustune elveda askim elveda sana diye de bitebilen ileriki gunlerde bas agrisi,dis agrisi olarak size geri donebilen felaket olaylar zinciri.
goretomb
ekseri kizlarin uzmanlik alanidir.hasbelkader telefon kapanir veya sinyal alamaz ise bir i$ler karistiriyor, bir kizla kiri$tiriyor olursunuz..telefonu gec acarsaniz gene kiristiriyor muammelesi gorursunuz.gelen bir sms butun gunun icine sicabilir.mesaji okumak ister ve bu kizla daha onceden berabermiydiniz? niye bu kadar sik ariyor seni? sorulari ile muhattap olursunuz.surati ek$imi$,lanet bir eda ile konusmaya baslamis mimikleri mahkeme duvarina donmu$tur, ne yapsaniz faydasizdir.aciklama yapmak yersizdir keza $uursuzca kaprise devam edecektir.bunlar email sifrelerini de isterler.inbox itina ile sik ve duzenli araliklarla kontrol edilir.mercimek kadar beyni ile gereksiz gordugu elektronik postalari hunharca,gaddarca siler ve er ki$iyi cinnet raddesine getirirler.velhasil kaprisli kadin tez zamanda terkedilmesi,unutulmasi,karsilasildigi zaman da taninmamasi gereken kadindir..
cadalosse
cogunlukla mantiksiz ve altinda kendine guvensizlik yatan davranislardir. o insanin kuruntulari vardir ki boyle sacmalar. sonucunda iliskiyi zedelemekten ve sinir bozmaktan baska bir ise yaramaz.
queen
sevgilinin cesitli nedenlerle size trip, naz niyaz yapmasidir. asiriya kacarsa insana sinir harbi yasatir. genelde ’niye aramadin bugun beni?’ seklinde baslar ve bir turlu sonu gelmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol