ab ye girerken saklanması gerekenler

darklord
aslinda turkiye gercegini aciga vuran kinayeli bir ba$liktir. cagda$ ve medeni olmak icin ab ye ihtiyacimizin olmasi ve gereken her guzel $eyin sadece ab surecinde yapilmasi ben ve benim gibi du$unenlerin oldukca zoruna gitmektedir.
darklord
yolda saga sola tukuren, onune gelen hatuna sarkip, taciz eden, laf atan, mac sevincini ate$li silahlarla ifade eden insanlari ab ye girerken mutlaka ama mutlaka saklamaliyiz.
darklord
kibariyenin annesini de saklamakta yarar var zira kimse $ofeeeeer $ofeeeerr diye bagiran mumya kilikli bir kadinla kumese bile girmek istemez.
imgoindeeperunderground
29 ocak 2005 chp kurultayi en yakin zamanda saklanmasi gereken goruntuler idi ama gec kaldik malesef. bundan sonraki kurultaylari basina kapali yaparsak millet vekillerinin birbirinin agzini yuzunu kirmasi goruntulenmez ve yurtdisinda el sikisan, gulumseyen, medeni insanlar gibi gorulup oyle zannedilebiliriz.
darklord
derin devleti, mafyayi, kacakcilari, beyaz kadin tacirlerini, tore cinayetlerini, a$iret kavgalarini, faili mechul cinayetleri, ru$vet alan memurlari, zehirli gida uretenleri once saklayip sonra ab`ye girdikten sonra "ceeeeeee biz geldik, ananizi sikmeye geldik" der gibi ortaya cikarip diger ulkelerin uzerine salmaliyiz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol