erkeklerin yüzde 60 ı gay

alorarola
nükhet duru’nun şahsına münhasır yeni bir reklam mottosu’dur.

(bkz: cümle aleme hayırlı olsun)

homofobikliğin böylesi;

yıllara meydan okuyorum diyen bir sanatçı tarafından yapılan bu iddialı yüzde oranının aslında bilimsellikten ve gerçeklikten öte bir safsata olmasının yanında, sanki doymamışlıktan kaynaklanan bir adrenalin tansiyonunun eseri gibi durmaktadır.

üstüne de tecrübelerine ithafen yeni genç bayanlara tavsiyeler adı altında ablalık görevini yerine getiriyormuş makyajlarıyla aslında işi gayleri kullanmak olan bu hanım ninemiz; gayler tabiat’ın bir şakasıdır. gay olmayan birini bulursanız kaçırmayın demesi, aslında kendisinin tabiat’a ne kadar şaka olduğunun göstergesi olarak görülebilir. evet. doğrudur gayler ve lezbiyenler vardır. bu insanlar cinsiyetsiz ya da bir cinsiyet değer ölçüsü olarak kullanılması mantıksızlıktır. çünkü kullanılması tamamiyle bir düz mantık ürünü bir homofobi politikasıdır.

(bkz: #897321)
alorarola
yeni single çıkarıcak bu hanım nine. gelicek paralar beyni doyucak. e bu kadar çok gizliymiş gibi görünen şeyleri de mübalağa ederek tecrübelerine yorup anlatacak bunu da doyuramamış olan altına yoracak.
esrakesh
gerçeklik payı olsa en çok rte üzülür sanırım. zira adam millete 3 çocuk yapın diyor e geriye kalan yüzde 40lık dilimde iktidarsız olanı var, kısır olanı var. e nasıl olacak 3 çocuk di mi azizim?
imphotep
100 kişiden oluşan türk abazan grubumla dolaşıyorum.türkiye illerine de homojen dağılmış durumdayız.isteyenler için itina ile toplayabilirim.bakalım yüzdelik dilim ne olacak?
magicmelki
iğneyi kendime, çuvaldızı başkasına, çiviyi bacanağa, bıçağı dayı oğluna batırdım. empati kurayım derken seri katil oldum çıktım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol