berfin ayışık

elma sekeriiii
kendisi hakkında bir $eyler karalamam artık allah’ın emri olan insan, ki$i, hede en önemlisi de hödö.
bu zat, kanal b’de haber spikerliği yapmaktadır. konuşması, yeaaa’lardan mı$tır mu$tur’a dönmü$tür; evrimdir bu resmen. buradan onu alkı$lamak isterim. velakin; bir kaç senede fiziksel olarak bu denli ciddi evrimler geçirmesi ise insanı hayretlere dü$ürmü$tür. $u ya$ında kocaman bir kadın gibi duru$u; geçmi$ini bilenler için göz ya$artıcı bir sebeptir.
bunların çooook çok dı$ında bir özelliği vardır ki hayatında onu hep yalnız ve hırçın bırakacaktır; poposunu dünyanın yörüngesine oturtmu$ olup yeryüzünde olup bitenlerden bihaber $ekilde kendi hayatına yönelmesi;kimseyi sevip saymaması onu bencil bir fütursuzdan ba$ka bir $eye dönü$türmemektedir.

ufak bi ayrıntı daha; haberlerini okurken sergilediği düzgünlük; ve kendinden emin tavırları; diğer izleyiciler için normal bir spikerden farkı olmayan özellikler olsa bile; benim gözümde bu insan her zamanki yerini koruyacaktır; bencil ve $ımarık.

bir gün; yapabilirse, atv ya da star habere falan çıkarsa büyük bir zevkle zaplayacağımdır; o yalancı saç rengi; paletten çıkmı$çasına yapılmı$ makyajı; o tombi$ yanakları izleyiciyi rahatsız ediyor. naturel olması tavsiye edilir.

reklamın iyisi kötüsü olmaz. hadi bakalım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol