anadolu bil meslek yüksekokulu

zany
istanbul bahcelievlerde bu sene egitime baslayan ve turkiyede ilk defa bir universiteye bagli olmayan vakif meslek yuksekokulu.
teski
anadolu bil meslek yüksekokulu, anadolu eğitim ve kültür vakfı tarafından "ulusal ve uluslararası pazarların aradığı nitelikli insan gücünü yetiştirmek amacıyla 2003 yılında istanbul’da kurulan ilk vakıf meslek yüksekokuludur.

anadolu bil meslek yüksekokulu, bahçelievler ve florya kampüslerinde toplam 21 programında; sunduğu modern ve çağdaş eğitim ve öğretim ortamı, hem akademik hem de mesleki pratik becerilerle donanmış deneyimli öğretim elemanlarıyla öğrenim hizmeti vermektedir.

anadolu bil meslek yüksekokulu; bankacılık ve sigortacılık, bilgisayar teknolojileri ve programlama, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, çocuk gelişimi, dış ticaret ve avrupa birliği, gıda teknolojisi, halkla ilişkiler ve reklamcılık, hastane yönetimi ve organizasyon, internet gazeteciliği ve yayıncılığı, insan kaynakları, işletme, işletme - ingilizce, moda ve tekstil tasarım, pazarlama, radyo ve televizyon programcılığı, tasarım ve basım-yayımcılık, turizm ve otel işletmeciliği, turizm rehberliği, uluslararası lojistik, uygulamalı ingilizce - türkçe çevirmenlik, yerel yönetimler olmak üzere toplam 21 programda, türkiye’de çeşitli sektörlerde görülen nitelikli işgücü açığını kapatmak amacıyla ön lisans eğitimini sürdürmektedir.

dış ticaret ve avrupa birliği, işletme - ingilizce, turizm rehberliği ve uygulamalı ingilizce-türkçe çevirmenlik programlarının eğitim dili ingilizcedir. ayrıca tüm programların öğrencileri için isteğe bağlı olarak anadolu bil meslek yüksekokulu ingilizce hazırlık okulu’nda ingilizce eğitimi verilmektedir.aynı zamanda aydın üniversitesiyle birleşerek 4 yıllık lisans programlarını da hizmete sokmuştur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol