sabahları otobüste ota boka tartışan kadınlar

darklord
vay bana niye dokundun, vay niye yol vermedin, yok otobus niye yavas gidiyo, hede, hodo bik bik bik konu$up duran sabahin kor selahiyetinde bir otobus dolusu insani canindan bezdirip sana insan diyenin amina koyim dedirten kadinlardir. ilk durakta huzur icerisinde cevik kuvvet yardimi ile kadini disari attiniz attiniz yok atamadiysaniz mureffeh yarinlariniza sikilmi$ bir kafayla $en $akrak girmeye hazirlanmaniz gerekmektedir bu kadinla devam eden yolculuk bir kac durak dahi olsa ruh hastasi, psikopat yada kanser olmaniz icin yeterli olacaktir.
imgoindeeperunderground
zaten nefret edilesi bir kalabaliga sahip olan otobuslerden daha da nefret etmek icin cok iyi bir sebeptir. bunlarin erkek olup daha asabi ve kavga cikarmaya meyilli olanlari da vardir ki bu grup daha tehlikelidir cunku is yumruklasmaya kadar varabilir ve bunun sonucunda otobuste ezilme tehlikesi dogar. her seyden sikayet etmeyi aliskanlik haline getirmis, mutsuz insanlarla dolu bir otobusun soylenen insanlari arasindan beklediginiz durakta inip yolunuza sabah evden ciktiginiz neseli halinizle devam etmek gibi bir ihtimal yoktur. sizi de kendilerine benzetirler, benzetmeye calisirlar. en guzeli kulaga bir walkman takip sesini sonuna kadar acmak ve yol boyunca eger oturma firsati bulduysaniz camdan disari bakmaktir. ben sirf bu dedigimi yapabilmek icin ilk duraga kadar taksiye binip daha sonra otobusle gidecegim yere gittim mesela yillarca. yeterki oturup camdan bakabileyim ve o insanlari duymayayim, gormeyeyim..
isimsiz kahraman
mümkün olduğu kadar uzak durulması gereken kadın modelidir. yoksa heran kafanıza veya başka bir yerinize tekme, tokat yada bir çanta isabet edebilir.
hobaa
bu sabah aynısından hastanede vardı,neyse ki teyzeyi acile kaldırdılar sinirinden ve neyse ki doktor amcalar vardı.
fofay
keşke kendi arabam olsaydı lafını sürekli dedirten kadınlar topluluğu.otomatik kapı çarpsın sizi emi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol