bakire eş arayan ama sevgilisiyle yatan erkekler

0 /
imgoindeeperunderground
sevgilileri bir rivayete gore ikiye ayiran erkeklerdir. bunlar gezilecekler ve evlenilecekler seklinde ayrilir ama kendilerinin bundan son ana kadar haberi olmaz. hatta "gezilecekler" kisminin hic haberi olmaz cunku klasik erkek yalanlari ile yataga atilmalari asil olandir ve sahtekar erkek turunun "ben seninle sadece yatmak istiyorum" diyecek kadar "erkek" olmasi zaten ihtimal disidir. yattiklari sevgililer ile bir ihtimal evlene de bilirler ama bu durumda ilk yatanin kendileri olmasi esastir. yine de kucuk bir ihtimaldir cunku o ana kadar her boku yemis ama bakire kalmis kizlarin bu gibi erkekler icin evlenmeden olmaz seklinde belirlenmis sabit ve harika bir yalanlari mevcuttur. erkeklerin bakir olanlarinin neden aranmadigi ise ciddi bir sorudur akillarda.
chanel
bekareti farklı yerde arayıp yanılmaya müsait kişidir. zira düşeşe gelene dek her haltı yiyen kişi ne derece bakiredir yada bekaret nedir sorularını zihninde önce bir cevaplaması gerekir. son olarak derim ki ruhun bekareti esastır.
urban f
bunların arasında yattığı kişinin "ilk"i olup onunla evlenenler de vardır, alınlarından öpülesi varlıklardır.
independence
evlenmek arzusunda olan er ki$inin tercihleri ile alakali bir durumdur dolayisi ile kimseye ele$tirmek hakki du$mez.illa bakire birisi ile evlenmek istiyorsa uzun bir arayi$ sonucunda bir ihtimal arzusuna kavu$acaktir.bu onun tercihidir ve sonu evlenememekle bile bitebilir.bir kadin nasil ki "peki sen senin bende ilk olmani istiyorsun buna bir sozum yok ama ben sende ilk miyim?" sorusunu sorarken 500 bakire gucunde hakliysa erkek de "ben sende bir ilk olmak istiyorum ama degilsen de seninle evlenenen uzgunum" cumlesini kurarken 500 "bakire e$ arayan insan yavrusu" gucunde haklidir.

kimse kimsenin sokakta kedi ararken "ah ulan bir de van kedisi bulsam ne guzel olurdu!" turu tercihlerine kari$amiyorsa ve ele$tiremiyorsa, bakire e$ arayan bir erkegin de du$uncelerine kari$mak yahut ele$tirmek yine kimsenin haddine olmamali.bulur ya da bulmaz o ki$inin kendi sorunudur.

ke$ke bu ba$lik altina yazan erkekler de biraz daha durust olsalardi da klasik ama asla icten olmayan bir toplum goru$unu kendi goru$leriymi$ gibi empoze etmek derdinden kacinsalardi, kendileri olsalardi.
linear approximation
onemli olan bayanin ilk erkegi olmak deil,ona,onun ilk erkegi oldugunu hissettirmektir.bu da ancak ve ancak kisinin kendine guveniyle alakalidir.pisirik erkek de kanimca kadinlarin en uzak durdugu seydir.
su hayat bitsede gitsek
bir erkegin en gerizekalı oldugu hallerden biridir.o araya araya buldugu kutsal bakiresinin gotunun ne halde oldugu konusundan saglam bilgi alması gerektigi’eheh benım hanım bakire diye kendi kendine sevinir ve gurur duyarken,telefonda-eski bir dost sizi tebrik ederim gotunden orgazm olabilen malın iyisi aldınız sozunu duyunca yıkılacak erkektir.ayrıca kendisinin de gurur duydugu kutsal bakiresinden kız cocugu olabilcegini akıldan cıkarmaması gereken erkektir.senın ile o yatan o kız orospu muamelesi gormek icin degil senı istedigi icin senın ile birlikte oluyor haberin ola.(kabul ..mını kullanarak bir seyler yapmaya calısanlar bu sozden mustesnadır tikky).
schenardi
evlenme vaadiyle bakire sevgiliyle yatıp onun bekaretini alan; sonra da gidip bir zaman sonra ondan vazgeçen bir herif değildir ve en azından bu sebepten ötürü bu kişilere saygı gösterilmesi gerekir. eğer bu gruba dahil bir kişi, kendine bir eş bulmuşsa ve o eş bakireyse ve bekaretini evleneceği insana saklama kaygısındaysa erkek de evlenmek için aradığını bulmuş olur. burda sorun niye erkekte aranmaktadır; aslında bunun sorgulanması gerekir. niye denecek olursa sevgilim dediğin ve bu gerekçeyle yatağına girdiğin herife kendinle evlenme düşüncesini niye yerleştiremezsin? ve zaten sen daha yatarken bunu onun kafasına yerleştirmediğini bilmez misin? diye sorulmalıdır o yatılan "sevgili"ye... aslında bu erkeklerin aradığı şey birçok kişinin düşündüğü gibi ilk olma sevdasından öte bağlılıktır ve o yattığı "sevgili"lerin kendisinden önce de ve daha önemlisi kendisinden sonra da mutlaka gidip başkalarıyla yatacağını bilir ve bile bile de o sevgili ile evlenmek de istemez. bu erkekler, kadınların gerçeği bilip de duymak istememeleri sebebiyle sırf hormonlarını tatmin amaçlı hayatlarına aldıkları kadınlara da sevgilim deme riyakarlığını göstermek zorunda kalan erkeklerdir ayrıca. zaten yattığı kişiye dair beslediği his gerçekten aşk/sevgi olsa bakire ya da değil başka bir eş arar halde olmayacaktır artık, zaten o an itibariyle "eş"i hayatında mevcuttur...
rhapsody
yıllardan beri günümüze kadar süregelen bir bagnazlık örnegidir.bu sekilde ne mutlu olunur ne de mutlu edilir.dünyada ilgilenilmesi gereken önemli bir çok insanlık problemi varken tutucu kafaya sahip,bagnaz insanlar bakire kız araya dursunlar.belki bulurlar...
yafes
kişinin kendi düşüncesidir arar,bulur bulamaz ama niye yatmasın eğer sevgilisiyse,gelip benle mi yatacak.alan razı satan razıysa kimseyi ilgilendirmemeli.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol