mehmet günsür

0 /
angelus
"annemi kaybettim, babami kaybettim, cocugumu kaybettim, karimi kaybettim, teyzemi kaybettim, halami kaybettim, bakkal amcayi kaybettim, berber rifki’yi kaybettim" diyen aktor.
(bkz: o simdi asker).
swastika
italyan erkeklerine olan sempatimden dolayi ayrica begendigim, her rolun ustesinden basari ile gelen ve ’turkiye’de jon yok’ diyen salaklara cevap olmasi gereken insan otesi insan...
carpediem
"mutlaka daha once entry girmisimdir bir okuyayim ne yazmisim" diyerek actigim, ama entryimi goremeyince pek sasirdigim baslik. once oyunculuguyla ardindan da bu kadar yakisikli olmasiyla beni benden alan esmer kisi. italya’da yasiyor ama pek cok turk filminde gorebiliyoruz kendisini. bunlardan bir tanesi icin (bkz: italyan).
sophie
halen roma’da yasayan yakisikli aktor son olarak basrolunu
seksi italyan oyuncu sonia aquino ile paylastigi ‘the italian’
adli filmle seyircisiyle bulusacak.
ophelia
beyaz gelincik dizisine katlanma sebebidir.

http://www.film.gen.tr/star/starpicture.cfm?sid=2057&picno=3

türkiyenin hem yakışıklı hem iyi oyuncu olabilen nadir aktörlerinden olan, italyan eşiyle beraber türkiyede değil italyada yaşamayı seçen evli ve 1 çocuk babası.

şu sıralar gösterimde olan
fall down dead - (dehşet gecesi) filminde dominique swain ile rol almaktadır.
http://www.film.gen.tr/filmpicture.cfm?fid=2702&picno=3

kurabiye
saçlarını salışıyla kendine karizmatikliğin yanında bir de kadınsı bir hava katmış olan oyuncunun tekidir.yakışıklı mıdır?evet sapına kadar da yakışıklıdır. ama reklamlardaki son tavırları onu harbiden yenmez de sadece yanında yatılır hale getirmiştir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol