ahmet edip uğur

independence
türkiye büyük millet meclisi 23. dönem milletvekili
ahmet edip uğur balikesir
a. edip uğur, 7 nisan 1950’de balıkesir’de doğdu. babasının adı ismail hakkı, annesinin adı güzide’dir. kimya mühendisi ve sanayici; istanbul devlet mühendislik ve mimarlık akademisi kimya mühendisliği bölümü’nü bitirdi. balıkesir ticaret odası başkanlığı, müstakil sanayici ve işadamları derneği balıkesir şube başkanlığı yaptı. bitkisel yağ sanayicileri derneği başkanı. 18, 22. dönem balıkesir milletvekili. uğur, evli ve 3 çocuk babasıdır.

independence
istifasi istenen belediye baskanlarindan biri, balikesir belediye baskani.

pazartesi gunu istifa edecegini duyurdu ancak yardimcilari bu haberin dogru olmadigini soyluyorlar. kafalar karisik.
independence
kararini pazartesi gunu aciklayacakmis.

istifa etmemek gibi bir karari olabilirmiscesine.

hepiniz biat sektorunde ust raflarda yer aliyorsunuz. gokcek bile "olmaz, istifa etmem, ben halkin oyu ile geldim buraya" diyemedikten sonra hicbiriniz diyemezsiniz. yazik size oy veren insanlara.
herkonudafikrimvar
çoluğumu çocuğumu tehdit ettiler diyerek istifa eden başkan. sosyal medyada anında sattılar. yani dakikada bile değil saniye içerisinde sattılar. akp genel başkan yardımcılığı, 3 dönem millet vekilliği, belediye başkanlığı yapan adamı sattılar. fetoculuğundan hırsızlığına kadar bütün akp'liler saldırıya geçmiş durumda.
ya siz nasıl bir teşkilatsınız, reis'inizin gösterdiği adamı anında infaz ediyorsunuz, nazi almanyası'nda bile hitler birini infaz etmeden önce yardımcılarına sorardı, ne bileyim göring'e sorardı himmler'e sorardı. görevden aldığı veya idam ettiği kişiler bile törenle gömülürdü.
bu nedir ya, bunun sonu nereye gidecek.

BU ARADA başlığa konu olan adama zerre üzülmüyorum sebebi, adam her fırsatta 'Reis Racon keser' falan diye twit atıyordu..
murty
Maruz kaldigi olaylara zerre uzulmedigim kisidir..

Zamaninda Kilisdaroglu, ".. bir gun adalet size de lazim olacak" dediydi...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol