msn den nefret etmek

independence
iceriginde duygu bulunmayan, mimik, ses tonu, koku ve turevi $eyleri barindiramamasindan oturu hic de cazip gelmeyen msn messenger $eysinden hic ho$lanmama durumu..tamamen benim fikrim olmasina kar$in muhakkak bu tur durtuleri olan insanlar da vardir aramizda ki bu insanlarin ba$ini sanirim ben cekmekteyim..5 satir yazdiktan sonra bunalabiliyor kimi insanlar msn ve turevi sohbet programlarindan..sebebi ise cok basit..size smiley yapan ki$i aslinda o anda yazdiginizi bile okumami$ olabilir ve sadece ba$indan savmak icin bunu yapmi$ olabilir..sizinle hic alakadar olmamasina ragmen sizinle ilgileniyormu$ havasi yaratmak amaci ile yazmi$ olduklariniza 5/6 satir sonra ve aradan 10 dakika gecmesinden sonra sadece "ok" ve benzeri $ekillerde cevaplar verebilir ve buna benzer daha pek cok sebep sayilabilir..
imgoindeeperunderground
baska sansi olmadigindan msn ile haberlesen insanlar icin hem sevmek hem de nefret etmek durumu daha gecerlidir. nitekim ayni telefon gibi bu da bir iletisim aletidir ve uzakliklari kisaltir. lakin zaman zaman kisilerde ozlemin artmasina, dokunma istegine, gorme istegine yol acabildiginden iste tam da o an kendisinden nefret edilebilir. saatlerce msn de sevgiliyi beklemek gerceklestirildikten sonra, sevgili gelince "sevilen msn", gelmezse "nefret edilen msn" olur. aynen telefon beklemek orneginde oldugu gibi..
invincible
msn den nefret etmenin nedenleri;
1.zirt pirt taninmadik elemanlar tarafindan taciz edilirsiniz.
2.sizde durmadan resim,webcam gibi aparatlarin olup olmadigini ogrenmeye calisirlar.olmadigini solediginde de inanmazlar.onlari inandirmak gibi bi isleviniz olur.
3.garip garip winkler atarlar.
4.engellediginde bile bi sekilde seni bulurlar.hele bi de sapigin birine dusmussen!
5.oynasan harfleri gormek...canim ben senin gobek atan d’lerini yada ziplayan z’lerini gormek zorundamiyim...
neyse ya yeter bu kadar....

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol