burak özçivit

independence
doğum yeri : istanbul
doğum tarihi : 24 aralık 1984
eğitimi : lisans (devam ediyor)
kazım işmen lisesi mezunu. marmara üniversitesi güzel sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü’nde okuyor.

2003 yılı best model of turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçildi. bu yarışmadan sonra uğurkan erez ajans ile çalışmaya başladı.

daha sonra 2005 best model of the turkey yarışmasına yeniden katıldı ve best model of turkey seçildi. buna bağlı olarak da best model of the world ‘a katıldı ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi. faruk saraç, abbate, tween ve network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev aldı.

yapımcılığını mia danışmanlık ve dada film’in ortaklaşa yaptığı musallat isimli sinema filminde görev aldı.

http://www.diziler.com/index.php?page=biography&id=4728
tasarimharikasi
kendisini son derece itici bulduğumu söyleyim. oynadığı diziyi zaten sevmiyorum, böyle bir dizide oynaması da kendisine daha fazla kıl olmama bahane oluşturuyo. git gözüm görmesin seni burak.
orqn
1 ayda evimi 100 kız bastı, bu nedenle taşınmak zorunda kaldım. ’

şeklinde bir açıklama yapmış kendisi. görgüsüzlüğün bu kadarı. biz hiç söylüyor muyuz!
alorarola
an itibariyle cumartesi sürprizinde saçmalayan adam. röportaj sırasında kendisine "hayalinde oynamak istediği bir rol var mı?" diye soruldu cevabı "ben oyuncuyum her rolü oynarım" oldu. bu sorunun üstüne malum soru soruldu kendisine "peki eşcinsel bir karakteri oynar mısın?" hiç nefes almadan oksijensiz beyniyle "hayır. örf ve adetlerim gereği oynamam. ekran başındaki gençlere örnek olmam lazım" dedi. sormazlar mı adama daldan dala konan aklında milyonlarca kötülük dolaşan zengin piçini canlandırırken kime örnek olduğunu düşünüyorsun? hadi güzelim sen sığ sularda yüz biz önümüze bakalım.
elma sekeriiii
kendisi rolüne baya adapte olmuşa benziyor. dün akşam yayınlanan muhteşem yüzyıl’ın bölümünde mohaç meydan muharebesinde saldır komutasını verirken sesi yüksek çıksın diye sara nöbetine girmiş gibi çırpınıyordu garibim. hayır yani, malkoçoğlu’na titrek manda gibi görünmek hiç yakışmıyor. biraz daha oturaklı olsun please...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol