18 nisan 2010 tematik entry zirvesi

0 /
pipisik
bir pazar gününe denk gelen "18 nisan"da yapılması düşünülen entry zirvesidir. katılmak için liste filan yapmaya gerek yok, isteyenler yazsın, bir de böyle eğlenelim. radyoda da belki program yapılır sabahtan sabahtan; hem de müzik eşliğinde gireriz binlerce entryi.

şahsım adına konuşacak olursam;

ben 5000 entry girecem o gün... evet 5000!
independence
yemin ederim yakla$ik 2 saat once du$undugum $ey, $u dakika sozlukte kar$ima cikinca cok $a$irdim.

minimum 1000 entry ile katilacagim zirvedir.
sipsi
tus ile aynı güne getirilmesi büyük ayıptır, yazıklar olsun. bensiz kalın da görün gününüzü. o kadar sinirliyim ki şu an.
imphotep
sözlük bünyesi açısından doyuruculuğu arttıracağına emin olmakla beraber,okurlar ve yazarlar açısından gayet sıkıcı bir görüntü verecek binlerce tematik entry..tabiki "azimle sıçan mermeri deler." bakalım ne olacak sonunda..
tek tük entry ile de olsa katılmaya çalışacağım zirvedir.
instrument
son haftalarda tematik entry sayılarının artmasıyla doğru orantılı bir şekilde entry oylama oranının düştüğü tarafımdan gözlenmiştir. dikkat çekmek istedim öylesine.
pipisik
en iyi şekilde hazırlanmakta olunan zirvedir kendisi.

şu anda parmaklarım zarar görmesin diye buharda bekletiyorum onları. biraz votka içiyorum. sigara, haliyle var tabii. duyumlarıma göre independence gelecekmiş kocaeli tarafına cumartesi günü (yarın); çok tehlikeli bu işler, organize her zaman işler!

sanırım 5000 üzeri entry çalışması yapacağım. günde elli kelimeyle konuşan türk halkına bir faydam olsun diye yapıyorum bunu, başka niyetim yok vallahi.

oylama konusuna gelince;

sevgili instrument bahsetmiş, ben de değineyim biraz:

oy vermek boy vermeye benzemez arkadaş. okunabilirliği olan entrylerin başlıkları hemen hemen belli zaten. gidip de yukarıhacılı köyü başlığını okuyup "buna niye oy vereyim ki(?)" demezsin zaten.

biraz da aramakla ilgili bir durum bu tabii. yok; instrument’e bok atmıyorum ben, saptama yapıyorum kendi kendime. başlıklar biraz kalabalıklaşabiliyor amma, sendeki göz bende yok ki... ara!
esrakesh
şimdiden çalışmalara başladım.

konusuna göre gireceğim entryleri ayrı ayrı word dosyası yapıyorum. geriye kalan saatler 00.00 ı gösterdiğinde bunları copy paste yapıp sözlüğe geçirmek olacak.

korkun benden....


elma sekeriiii
o değil de, millet bildiğin çalışıyor bu zirve için yaa... ben de bir şeyler yapmalıyım, yapmalıyım!!!


hırs yaptım sizin yüzünüzden!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol