bu bir reklamdır

independence
artik normal reklam ku$agi haricinde kimi dizilerin ve filmlerin reklam ku$aklari ba$lamadan once araya siki$tirilan ozel reklamlar.altinda da "bu bir reklamdir" ibaresi yazmasa salak olan bizler anlayamayacaktir.guzel oldu boyle tabi.
independence
normal reklam ku$aklarinin haricinde rtuku ve izleyiciyi kandirmak amacli yapilan ve reklam gelirlerinin artmasi adina duzenlenmi$ kurgular.eskiden bir tane reklam vardi bu kurgunun icerisinde.$imdi bir reklam ardindan bir dizi tanitimi ve yine bir reklam.hatta daha da fazla reklam cok zaman.eminim rtuk bu konuya da el atacaktir.
independence
reklamlarda bu ibarenin cikmasi muhte$em bir fayda sagladi benim gibi kimi alik tv izleyicilerine.bunca zaman komedi dizisi ya da haber programi diye izledigim en az 15 ayri $ey reklammi$! bir hafta bekliyordum ben de sabirsizlikla acaba oteki bolumde nasil geli$meler olacak diye.bir de aklima ba$ka bir $ey takiliyor son zamanlarda.acaba ba$ka hangi ulkede tv izleyicisine bu denli salak muamelesi yapiliyordur ki?
recall
artik her reklam sirasinda sag ust veya alt kosede yazan,tv izleyeni aptal yerine koyan cumle.’aaa reklammiiiss ben de american filminde turk oyuncularin ne isi var diye dusunuyordum’ seklinde geyik yapilmasina musade eden kelime kombinasyonu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol