barış akarsu

0 /
marjinal
akademi turkiye yarismasinin birincisi. ilk albumunu cikarmis olup ilk klibini cem karaca’nin unutulmaz calismasi islak islaga cekmistir.
ilk insan
kro otesi bir insan, tanimizi yaptik.. saclarin uzun, gozlerin surmeli falan olmasi insanin icindeki kirolugu engelleyememektedir maalesef.. konusma tarzi, kendini ifade edis bicimi, tavirlari filan bastan asagiya sekil.. papucumun rockeri diyebiliriz kendisine ki kirac ve haluk levent’in rock yaptigini iddia etmek de bizatihi komiktir.. hoykurerek sarki soylemenin guzel ve etkileyici bisi oldugunu sanan yurdum insani icin (bkz ebru gundes , muazzez abaci , bulent ersoy , celine dion , haluk levent, vs) bulunmaz nimet olmustur.. jurinin verdigi gazla almis basini yurumustur..
van ness
çıkardığı albümü ilk alanlardan olduğumu düşündüğüm akademi türkiye birincisi.sesini çok beğenmiştim ama şimdi canımı sıkan bir organizasyonda yer alıyor.(bkz: yalancı yarim)
jean valjean
gece gece can sıkmış adam, ağır bir trafik kazası geçirmiş bu gece. beyin kanaması geçirmiş ve ameliyata alınmış, durumu ağırmış. umarım masadan kalkıp şarkılarını tekrar söyleyebilir. bu arada kazada iki arkadaşı hayatını kaybetmiş.
goetica
tanımam etmem duymadım bilmem çok fazla lakin ba$ına gelen durum ziyadesiyle üzmü$tür.bir de doğum gununde olmu$ kaza.ne diyelim geçmi$ olsun tez zamanda iyi olsun in$allah.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol