bilgi sözlük ü satın almak isteyeceklere öneriler

independence
iki gundur gerek instrument’ten, gerek sipsi’den gerekse atamacadesert’ten gelen teklifler sonrasinda boyle bir oneriler paketi olu$turmayi uygun gordum.

her $eyden once ayaginizi yorganiniza gore uzatin, bilgi sozluk’u satin almak siz de dahil olmak uzere aile efradinizda bulunan tum bireylerin menkul & gayrimenkullerinin toplami ile bile cok olasilik dahilinde gozukmuyor.

bir diger yandan satin almayi arzu ettiginiz yeri iyi yonetebileceginizden emin olun. unutmayin ki satin almaya gonullu oldugunuz yerin icerisinde yakla$ik 10 bin ayri insanin emegi var cok ya da az.

erkekseniz teklifte bulunmayin.

kadinsaniz ya$inizi, olculerinizi, tahsil derecenizi, sac ve goz renginizi ve uyrugunuzu da belirten bir cv yollayin, ucrette nasil olsa anla$iriz.

son madde olarak bir onceki maddeyi es gecin, kadinsaniz "selam ben kadinim" diye mesaj yollayin, nasil olsa anla$iriz. sac goz olcu falan bunlar fani $eyler. nefes aliyor musunuz? onemli olani o.

houstonum ye$illenmeyi bekliyor.
sipsi
cv istenmesinin çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. emeğe saygısızlık etmek istemem. az önce sözlüğün şu andaki sahibi olan independence’a cvmi yolladım. görüşmelerin bir an önce sonuçlanmasını temenni ediyorum. uzatmayı hiç sevmem.
sahipziz
facebook, mynet, vs..gibi daha renkli, daha hareketli, karıkız bulma ihtimali daha yüksek olan bir sürü site varken kim bilgi sözlüğü satın almak isterki diye düşünmekte lazım aslında.
ayrıcada kaç paradır yani almak isteyen varsa destek çıkarım bende.
garajdan 2-3 araba satarız olur biter yani.
(bkz: alkollü entryler)
independence
yemye$il dolarlarin birbirine temas eden seslerini mp3 formatinda kaydedip mailime yollayin, yarin devir i$lemlerine ba$layalim. bugun tum gunumu o ses kaydini dinlemeye harcayacagim icin yarin dedim.
independence
ya$iniz 18 - 28 arasi olsun, cinsiyetiniz di$i populasyonu temsilcisi olsun, boyunuz ve kilonuz orantili olsun, gerisinde her $ey bir $ekilde halledilir.
isyankarmuhabir
#1014698
indy ninde belirttigi gibi 76.000$ ederi varmış sözlüğün. sıkı bir pazarlıkla 73.000$ a el sıkışılır gibi. baktınız olmuyor indy diretiyor 72.000$ + bi 70cl rakıya da tamam der gibi bence. hacım gel şu işi server merver hepsi dahil 78.000$ a bağlayalım da denebilir mesela.

unutmamak lazım ki, içinde bulunduğumuz vahşi kapitalizm ormanında her malın bir fiyatı vardır, her ürün satılıktır yeterki değerini bulsun.
independence
yine bir mail geldi konu ile alakali. herhangi bir yerde birisi "bilgi sozluk satiliktir" diye bir $eyler mi soyluyor & yaziyor hic anlamadim.

oneriye gelince;

once bilgi sozluk’un mazisini backgorundunu ara$tir, sonra "satar misin?" minvalindeki maili yollamaktan o saniye vazgec.

al sana en leziz oneri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol