evlenme yasi sekız olsun

pipisik
hazreti muhammed’i, dolayısıyla da yaşamını örnek alan müslümanlarca çeşitli ülkelerde istenilen, çeşitli ülkelerde de gerçekten var olan bir istek/uygulama/sapıklık/daha ne diyeyim amk!

istek yemen’den:

evlenme yaşının 17 olması için bir tasarı görüşülüyor meclislerinde ve şeriatın hüküm sürdüğü topraklarında halk ayaklanmış. halk dediğim de müslüman bağnaz takımı. "allah tarafından izin verilene el sürmeyin" yazılı pankartlar filan var ellerinde.

şimdi birileri çıkar da "e orası ekvatoryal bölgelerden, oralarda kız çocukları erken gelişiyor, normal" derse; ben de "8 yaşındaki çocuktan mı bahsediyorsun(?)" diye sorarım amk!

hepsi sapık bunların. dîni, seks istekleriyle bir tutan sübyancı pezevenkler ordusu âdiler! çok afedersiniz; ufacık kızın apış arasında nöbet tutup iki damla kan bekleyen şerefsiz puştlar bunlar!

bizde de yok mu bunlardan?
olmaz mı; sürüsüne bereket imanıma!

haber için:

http://tinyurl.com/yddpupg
independence
be$ik kertmesi $eklinde bir anlayi$a sahip ulkeyiz biz, nesine $a$iralim bunlarin. cok normal kar$ilariz pek cok bolgemizde, hatta millet yapsak mi yapmasak mi diye tarti$adursun biz hemen uygulamaya geciririz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol