bartholomeos

goretomb
istanbul’da bulunan fener rum patrigi.
icinde bulundugumuz gunlerde ipe sapa gelmez aciklamalari ile gundemdeki kisidir ayni zamanda.
ntvmsnbc haber sitesinde yazan haber ise

istanbul fener rum patrigi bartholomeos, patrikhane’nin turkiye ile avrupa birligi arasinda bir kopru rolu oynamayi arzuladigini soyledi.
patrik bartholomeos, biz daha en basindan turkiye’nin avrupa birligi perspektifini ve avrupa birligi uyesi olmasini desteklemistik dedi.
atina haber ajansi’na gore, bartholomeos, istanbul’da gorustugu, ana muhalefet partisi pasok’un ab parlamenterlerine hitaben yaptigi konusmasinda patrikhane, turkiye’yle avrupa arasinda kopru olmayi arzuluyor dedi.
fener rum patrigi, patrikhane’nin boyle bir kopru rolu oynayabilecegini ilgili tum taraflarin idrak edecegini umdugunu belirtti.
patrik bartholomeos, biz daha en basindan turkiye’nin avrupa birligi perspektifini ve avrupa birligi uyesi olmasini desteklemistik dedi.
pasok milletvekilleri ise basta heybeliada ruhban okulu’nun acilmasi olmak uzere patrikhane’nin tum sorunlarinin cozumu icin avrupa parlamentosu’nda calisacaklarini soyledi.
alorarola
son zamanlardaki açılım muhabbetlerine "oksijenimiz tükeniyor" diyerek yangına körükle giden asil zade. o da yetmedi çarmıha geriliyoruz da dedi.
balkaner78
ilham kaynağı olarak başpiskopos makarios’tan esinlenmemiştir inşallah diye düşündüğümüz, dinsel açıklama ve dinsel eylemleri ile din bazlı bir dünya düzeninin aktörlerinden biridir kanaatimizce. yeni bir makarios benzeri insana ihtiyaç yoktur (bkz: bir istanbul makarios u).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol