28 mart 2010 galatasaray fenerbahçe maçı

0 /
pipisik
tsl 27. hafta maçı. ölüm-kalım maçı filan değil! inanmayın televizyonların, gazetelerin yazdıklarına. kaybeden de kazanan da devam edecek maçlarına. 7 hafta daha oynayacaklar eşek gibi.

tüm önlemlerimi(!) almış olarak maçı beklemekteyim.

dışarı çıkmak yasak. radyo yok, televizyon yok; o gün bilgisayar açılmayacak... açılsa dahi galatasaray ya da fenerbahçe’yi çağrıştıran kelimelere karşı önlem alınacak. pencereleri açmak yasak. evdeki tüm sarı-kırmızı-lacivert şeyler ortadan kaldırılacak.

inanılmaz heyecanlanıyorum bu fener maçlarında amk! galatasaraylıyım ben.
eski zamanlarda, fener’de hocalık yaparken; galatasaray maçlarından başladı bu heyecan bende. geceleri uyumak ne kelime(!); işemeye gidemezdik. bütün kaslar tutulurdu maç ânını beklerken. beter bir illet. şimdilerde de bir taraftar olarak bekliyorum bu maçları. ama dinlememek ve izlememek üzere!

aramayın, sormayın beni... telefonlar da kapalı olacak. kapıyı da çalmayın lan. tillahi açmam.
independence
bahisler aciliyor;

galatasaray’in en az 1 farkli galibiyeti ile(evet okuyani salak yerine koydugumun farkindayim, en az 1 farkli galibiyet ne lan? daha azi ne olacakti ki zaten) sonuclanacak mac.
imphotep
evet.türkiye gerçekten bir futbol ülkesi.çalıştığım yerde çok acil bir işin için bile izin istediğinde "hmm.." şeklinde başlayan konuşmalara maruz kalırken,bu futbol müsabakası için vardiyalar shiftler ayarlandı,ayarlayamayanlar işe erken geldi,müdür bile erken çıktı.ben de severim böyle heyecanı yüksek maçları herkes gibi.fakat iş yerimden izin alacak kadar bir vehamet hissetmiyorum nedense.ama şu anki ortama baktığımda olay gayet meşru hale gelmiş durumda.sanki "abi ben kaçtım,maça yetişicem!" diyerek kapıdan çıksam kimse yadırgamayacakmış gibi.velhasıl ben yine de maça gitmiycem.personele,müşterilere hatta kendime inat,boş mağazada dikilicem.açıcam animal planet’i antilop kovalayan çitaları izliycem.yaşasın vahşi yaşam!
pipisik
maçta 30. dakika geçmesine rağmen hiçbir tehlikeli atak geliştiremedi her iki takım da. bir o bir bu yarım sahada top. ayaklarım tıtriyo amk!
orqn
tek kale devam eden maçtır.yerle temasımı minimuma indirdim zıplamaya hazır bekliyorum evde,hadi oğlum atın artık!
pipisik
maç fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğüyle tükenmiştir. fenerbahçeli dostlarımızı tebrik etmeli, gene attılar bizi yataklarına! pis sapıklar!
sipsi
franco’ya bok atmayalım, galatasaray’ın bizim yüzümüzden bir kere daha yenildiği maç olmuştur. 5 senedir totem totem diye bir tarafımızı yırtıp aynı altı kişiyle aynı yerlerde oturarak maçları izliyoruz. 5 senedir sırf bu yüzden kanepenin yerini bile değiştirmeme izin vermiyorlar. ben sigara yaktığımda galatasaray daha iyi oynuyor diye akciğer kanserine her an daha çok yaklaşıyorum. behey gerizekalılar 5 senedir kaç kere kazandık ki biz bu maçı? birinin bacağına kan gitmez altına kıvırıp oturacağım diye, biri saçlarını ördürür o zaman daha iyi oynuyoruz diye. e totem kazandığımız bir maçta yaptığımız hareketler silsilesi değil miydi leyyn? yemin ediyorum leo franco’dan daha embesiliz hepimiz. bir dahaki maçta ’totem totem’ diyeni de galatasaray’ını da şuyunu da buyunu da...

(bkz: totem sensin nevizade geceleri de sana girsin)
(bkz: kişisel entryler)
independence
fazla soze hacet yok, mecidiyekoy’un meydaninda kendi sahamizda elimize verdi fenerbahce. mecidiyekoy meydanindan gelen "en buyuk fenerbahce, $ampiyon fenerbahce" cumlelerini i$itmek aci veriyor bunyeye ama yapacak bir $ey yok. hakeden kazandi mi diyelim ne diyelim bilemedim.

tabi bu entry ben galatasarayli oldugum icin bu $ekilde yazilmi$tir, bir fenerbahce taraftari daha farkli $ekilde yazip "elinize verdik" falan bi$iler diyecektir, demesin onu.
orqn
hak eden kazanmamıştır.bak galatasaraylı olduğum için böyle söylemiyorum.çok objektif bir şekilde bakıyorum ve diyorumki hak eden kazanmadı.bak hatta bir daha daha objektif bir şekilde bakıyorum ve yine diyorumki hak eden kazanmadı.kazanmadı işte oğlum yalan mı söyliycem size.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol