sarhoşluk

2026 sonya
niyeyse bir çok kişide "telefona sarılma" olarak etki eder. şişenin dibi görülmeye başlandığı an o deli cesareti çıkar sahneye.
eskilerden ukde kalmış olanlar aranır, eski defterler kurcalanır, gizli numara yapılarak şarkılar dinletilir. kursakta kalmış olanlar kargacık-burgacık karakterlerle mesaj olarak döşenir. o an herşey iyi güzeldir, cesuryürek sahnededir. ama bunun bir de alkol bünyeyi terk ettikten sonrası vardır.
ertesi gün ise "naaptım lan ben" diye binbir pişmanlık yaşanır.

ben mi? bende masamda bunları yapmaya yeltenen arkadaşlarımın elinden telefonlarını alıp saklama misyonuna sahibim. çünkü ertesi gün binbir teşekkür olarak döner bu aklı selim davranışın karşılığı.

ağzınızla için kardeşim, ben niye kimseyi aramıyorum kimseye bulaşmıyorum.

te allam!
independence
alkol mesaisi bitiminde eve dondugun zaman sozlukte yeni uye olan birisine onay verip uyuyup ertesi gun "kim verdi lan bu onayi!" $eklinde kesintisiz 25 dakika boyunca du$unmektir. sonra mailine bakarsin ki sen vermi$sin o onayi.
sipsi
yineleyelim hadi gel tamam: ’yine mi güzeliz yine mi çiçek? hamdolsun...altınbaş kadehe yağ gibi dolsun...’ zaman geçiyor bak, bak geçti bir dakika daha. iyiyiz o zaman, devam böyle. yaklaşıyoruz yavaş yavaş, bak bir saniye daha... az kaldı, yarıladık yolu sarhoş ayyaş, gömüldük, daraldık, az biraz dibe battık belki ama iyidir, geçiyor zaman. biz içiyoruz, o geçiyor. her yönden faydalı. saate bakmadın, bak geçti 3 dakika daha. gece geçti mi rahatsın, günün ilk ışıklarında az biraz başın ağrır, biraz mide bulantısı, o ışıklarla o günün ilk kadehini içtin mi onlardan da eser kalmaz. dayan az kaldı, bak geçti bir dakika daha...
independence
ertesi gunu yok eden alkol etkisi. ertesi gun yataktan cikilmaz, yatilir, yatilir. kaldirmaya cali$an ki$i öldürülür sonra yeniden yatilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol