kötü kedi şerafettin

0 /
coni
bir gun tonguc isminde abazacana bir adam yere attirir. evindeki disi kedilerden biri meni havuzcugundan gecerken meninin ustune otutur. boylece kotu kedi serafettin dunyaya gelmis olur. serafettinin bir de oglu vardir tacettin diye o daha bi saftir babasina kiyaslan.
kaeshmir
lisede, uzerinde serafettin ve elinde bir adet kopek olduren olan sivitsortumu giyince beden egitimi hocasinin butun ders bana kil kil bakmasina yol acan cizgi roman karakteri. zira hocanin adi da serafettindi.
reddy
oglu tacettin’i kendisine "al picini" nidalariyla getiren disi kediye yaptigi "hem ne malum babasinin ben oldugu?biz o gun seni 6 kisi sikmistik!" seklindeki "savunma"yla beni benden alan kedi.
bilgirgin
bulent ustun’un 1996 yilinda olen kedisi.sero’nun olumu onu cok uzmus olmali ki sero’yu cizgi romanlarda yasatmak istemistir.kisa zamanda cok unlu olan sero cizgi hayatina l-manyak dergisinde baslamistir.bu ahlaksiz, kufurbaz ve abazan kedi milletimizce cok sevilmis,cok tutulmustur.
bulent ustun’un soyledigine gore; gunumuz modern insanlarinin duygularini disa vuramamasi, sero’nun cok sevilmesine neden olmustur.
bu da demek oluyor ki; gunumuz modern insanlari bunyelerinde ahlaksiz, kufurbaz ve abazan karakterler barindiriyor.sero da onların bu karaterlerini disa vuruyor.yani bulent uygun’a gore, kotu kedi serafettin gunumuz modern insaninini bir parca da olsa yansitiyor.
darkofdirt
yakın bir arkadasımın bana hitap ve seslenme şekli,bir dönemler beni satanist sanan bazı insanlara aslında kedilerle ne kadar barışık olduğumu gösteren tabir
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol