1 nisan 2010 kontörlerin tl ye çevrilmesi

independence
bilim teknolojileri ve ileti$im kurulu’nun almi$ oldugu karara gore, 1 nisan 2010 tarihinden itibaren turkiye’de ki tum kontorlu hatlar tl li hatta cevrilecek ve bu tarihten sonra da kontor yerine telefonunuza tl karti yukleyeceksiniz.

turkcell’in yalancisiyim;

http://www.turkcell.com.tr/yardim/duyurular/kontordentlyegecis
kalimera
neden 1 nisan’da oluyor bu uygulama, insan merak ediyor. 31 mart’da olsun mesela. artı ne gerek vardı? biz böyle güzeliz, falan filan... tüketici yararına diyorlar ama bakmayın. ben ifrit kaptım bu uygulamadan. zaten şu operatörlere zerre güvenim yok. neyse, du bakalım n’olcek.
esrakesh
kafaları allak bullak etmiştir bu olay. turkcellden başka tarifelere açıklık getiren olmamış ki ondan da ben birşey anlamadım. zaten böyle bir uygulamanın gerekçesi nedir o da ayrı bir tartışma konusu olsa gerek.
sahipziz
1 nisan’ın ilk saatlerinde -30 kontörle birçok turkcell kullanıcısı saatlerce bedava konuşma fırsatı yakalamıştır. bu güne kadar gelmiş geçmiş en iyi tarifedir, her yöne beleş! ama yalnızca birkaç saat sürmüştür.
sipsi
şu ana kadar faturalı kullanıcılara dokunduğu yönünde bir duyum alınmamıştır. niye yapıldığını anlamadığım çevirmedir bir de.
nickten yana sansim yok
çok kötü oldu. demin bir şifre için superonline’a mesaj gönderdim 50 kuruşum gitti. lan 50 kontörümü alsalar bu kadar üzülmezdim. 50 kuruş lan çüş. onunla 5 tane sakız alınır ki.
crimson
insanın aklına, "iyi güzel de ne gerek vardı böyle bir şeye? boş zamanınız mı çok? tl’den sıkılınca hangi birimi kullanacaksınız?" gibi sorular getiren uygulama. rahat mı battı anlamadım ki ben...
laughter
bence işin içinde büyük bi hinlik var. misal şimdi ben konuşuyorum konuşuyorum,, aa bi bakıyorum 1 lira gitmiş, ve diyorum ki o kadar konuştuk, bi lira gitti sadece. normalde o kadar konuşmaya gidecek kontörlere asla kıyamam, içime oturur ama tl hesabı olunca rakam küçüldüğünden, insanlara hiç fazla gelmeyecek bu durum. o yüzden bence daha çok kontör daha doğrusu tl harcamaya sebep olacak.

not: illa bi çirkeflik çıkarmalıydım.
orqn
matematik özürlü bir ülkeye atılabilcek en büyük kazıktır.şimdi anlamıyorum ki ben çok mu yazdı az mı yazdı?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol