içelim güzelleselim

wilson
dun aksam ictikten sonra aynada kendime baktim ve baktiktan sonra fark ettim ki kulliyen yalan icince guzellesmek filan. bas agrisi da cabasi diyorum ben. icmeden guzellesmek varken icerek guzellesmeye hic gerek yok.
(bkz: estetik)
hobaa
ictikce muhabbet guzellesir,agiz yayiklasir.aslinda guzellesen kafan ve ortamdir.yoksa alkolun cilde etkisi negatiftir.icse tum dunya ne sen olurdu her yer.
kumralada
niyeyse bu cumleyi sarfedip de guzellesmek icin icen arkadaslar,sizde hemen ortamdan sivisma istegi uyandirir.guzellesen sadece kendisine guzellesiyor anlasilan.
tayfa75
bu oneriyi getiren arkadasa sormak gerektir;

nereye kadar?

ulan miss globe filan mi olacagiz? hayirdir, ne bu guzel olma hevesi? hayir, bilmiyoruz ve ya farkinda degiliz de gay miyiz? guzel olacagiz da ne olacak? mesaj mi verecegiz; kardeslik, dunya barisi, boyle kelebekler filan rengarenk, kuslar civil civil diye. oglum iki dakika delikanli ol demezler mi adama?

hadi hanimlarin bu maksatla alkole egilimi mazur gorulebilir, ictikce guzellestikleri de vakidir. boyle gozleri cakmak cakmak filan hos olurlar, eger olmuyorlarsa aldiklari alkole ragmen, eksigi bizim alacagimiz alkol ile giderilip kendisinden bir miss globe yaratilabilir.

ama bize ne oluyor? gay kardesleri bu "biz" seysinden muaf tutuyorum, tamam onlari da seviyoruz, hepimiz kardesiz o ayri, onlarda da hani guzel olma hevesi olabilir, ama bize ne oluyor?

hic bir erkeksi tavri yansitmayan bir soylemdir bu ve acilen dilimizden ve zihnimizden def etmemiz gerektir bu deyisi.

zeki, bulent ile rakilamaktan olsa gerek farkinda olmadan bunyelerimizde olusan bu guzellesme ihtiyacini, ormanci, cokertme gibi ozumuzden yansimalar tasiyan parcalar sayesinde, harbi olma, delikanli olma gibi erkegin dogasina uygun ihtiyaclar ile degistirmeliyiz.

alternatif soylemler yaratmak gerek, hem de acilen. soylemedi demeyin.

(bkz: icelim harbi olalim).

bak ne guzel oldu.



bir mesaji daha boylece gotunden anlamis olarak sizlere harbi entryler diler huzurlarinizdan ayrilir bu bilgic kisisi.

herkesin ictigi kendisine.
gerzekparatoneri
alkol alimina baslanmasini saglayan anahtar sozcuktur.
-eveeet, icelim guzelleselim.
baslangic noktasi budur sanki muhabbetin. agziyla icemeyen kimi insanlar vardir ki, bunlar cok guzellesir ve cekilmez olurlar. halbuki buradaki guzelleselim sozcugu kainat guzeli olalim manasini tasimaz. azicik guzel olmak muhabbetin doyumsuz olmasini destekler. yavas ve saglam icmek, guzelligi yavas yavas yakalamak kivamdir. haydi bakalim o zaman;
(bkz: icelim guzelleselim)
sicaksutorbasi
öncesinde;içmeyen tadını bilmez,kola ile fanta ile bir ömür geçmez,rakıya votkaya uzanan eller kırılsın alkolik harekat engellenemez.denildikten sonra gelen hareket.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol