8 mart 2010 elazığ depremi

independence
haber kanallarinda son dakika olarak gecen haber.

elazig’a 21km uzaklikta 6.2 $iddetinde bir deprem meydana gelmi$.

edit: bir de $unu okumak lazim;

#919865

edit2: 6,2 degil 6,0 $iddetindeymi$ deprem. umudum o dur ki bu ki$ $artlarinda binalar yikilmi$ olmasin, insanlar sokaklara du$mek zorunda kalmasin.
independence
depremle alakali aciklama yapan vali ve belediye ba$kani okcular koyunde coken evler oldugunu ve bu gocuklerin altinda insanlarin kaldigini soyledi. $imdilik okcular koyunde tespit edilebilen can kaybi sayisi 5 ki$iymi$. insallah daha fazla artmaz.
alorarola
ölü sayısı 9 a yükselmiş. depremden önce elazığ merkezde esnafın dikkatini çeken olay doğa canlıları kurtların şehir merkezine topluca çıkmaları görülmüş.
ravanelli
sadece yer sarsıntısı adı verilebilecek bir ölçekte gerçekleşen bir doğa olayının gelişmemiş bir ülkede yaptığı bir yıkımdır malesef.
independence
ya$anilan can kayiplarinin hemen hepsi koylerde yapilan kerpic evler sebebiyleymi$. kerpic evler yerle bir olurken betonarme binalarda cizik dahi yokmu$ haberlerin soylediklerine gore.
independence
elazig’in koylerinde artik ev yok, her yer dumduz ta$, kerpic. insanlar acikta, ate$lerin ba$inda cocuklarini isitiyorlar, hava da kar var, yagmur var, soguk iliklere i$liyor, deprem koyleri haritadan sildi. of ki ne of.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol