muzede grup seks

elma sekeriiii
olay viyana’da geçiyor; ve hiç bir $ey gizli kapaklı degil. insan haberi okuyunca "yok artık!" diyor.

buyrun copy paste:

viyana’da hava karardıktan sonra bir müzeyi ziyaret edenler seks partileriyle karşılaşınca gözlerine inanamıyor.

viyana’daki secession müzesi’nde bir ’sanat projesi’ kapsamında swinger kulübü (’swinger’lar sevgili değiştirme yoluyla cinsel hayatlarına renk katan kişilere verilen ad. avrupa’da, abd’de bu kişilere özel kulüpler bulunuyor) açıldı. müzeye akşam gelen ziyaretçiler alışılmadık bir ’sergiyle’ karşı karşıya kalıyor. sergi alanlarında ışıklar sönüyor ve mekan bir seks yuvasına dönüşüyor. vatan’da yer alan habere göre, müzenin ortasında deri kıyafetli kadınlar grup seks yaparken, her köşede bir çift görülüyor.

20 şubat’ta başlayan etkinlik (!) sanatçı christoph büchel’e ait kültürel bir proje olarak başladı.

gustav klimt’e ait ’beethoven frizi’nin bulunduğu müzenin içinde yer alan kulüp, sadece yetişkinlere açık olmakla birlikte politikacıların tepkisini çekti.

projeye onay veren belediye meclis üyesi ursula stenzel, "bunun bir gece kulübüyle birlikte sanat projesi olacağı söylenmişti. bu korkunç" diye tepki gösterdi ve devlet destekli projenin vergi mükelleflerinin parasının kötüye kullanılmasından başka bir şey olmadığını belirtti.

kulübü yönetenlerde gabi högler ise şikayetleri anlayamadığını söylüyor: "insanlara mümkün olduğunca engellerinden kurtulmaları yönünde fırsat sunmak istiyoruz ve onlara bir swinger kulübünü izleyebilme imkanı sunmak istiyoruz."
alorarola
ormanda yapılır da müzeler çuvala mı girdi diye düşündürmekten de geri kalamazsınız. neden olmasın dedirten, e o kadarı olmuş artik işi daha da kültürlü bir yafta da gösteren vizyon fantazisi de denilebilir.

bir heykel müzesinde yapıldığı düşünülür ise yaratıcılık fantazilerine daha manidar katkı sağlayacağını düşündüren slogan. devamlılığı söz konululuğunda mekanı anladık, artık hikayeleri beklenen yeni trend fantazi yuvası.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol