25 şubat 2010 fenerbahçe lille osc maçı

ozee
ilk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden fenerbahçe’nin uefa avrupa ligi 2.tur rövanş maçı. şükrü saraçoğlu stadında 22.05’te oynanacak maç. daum yaptığı açıklamada kadroda 9-10 eksik olduğunu, geri kalan sağlamların zaten anca bir takım yapabildiğini hatta bu nedenden dolayı bazı futbolcuların mevkilerinin haricinde oynatılabilceğini açıkladı. ikk, mıkk kem kümle koca fb’yi aciz gösterdi sağolsun. guiza’nın belki de son şansı. daum’un ise taraftarın tahammül sınırına merhaba deyip demeyeceği çizgideki maç. fb taraftarına büyük sabırlar gerektirecek, tek sağlam dayanağın kadronun vazgeçilmezi 12 numaralı fb taraftarının olacağı düşündürten maç.

(bkz: volkan ı forvete al hoca)
ozee
o kadar mücadeleye yazık oldu. 85 te 1-1. kötü. gs ile benzer kaderi, kederi yaşattıran maç. türk futbolunun öndeyken son 25 dk defansa yaslanıp doldur boşalt toplarla kontralara çıkma savsatası bitmeli artık.
gorki park
fenerbahçe`nin uefa ya başvurup artık maçlarının 85 dakika oynanmasını isteyeceği maç olmuştur.nedir bu kardeşim son dakika gollerinden cektiğimiz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol