kesha

nerobianco
kesha sebert veya bilinen adıyla kesha, (d. 1 mart 1987) abd’li bir şarkıcıdır. çoğu zaman "ke$ha" olarak tanıtılan kesha, 2007’den beri müzik dünyasında yer almaktadır. 2008 yılında britney spears’ın circus albümünde yer alan "lace and leather" şarkısında arka vokalde yer alan kesha, yine aynı yıl katy perry’nin liste başı şarkısı "i kissed a girl"ün video klibinde yer aldı. kesha yine the veronicas’ın "this love" adlı şarkısının sözlerini yazdı.
2009 yılında amerikalı rap şarkıcısı flo rida ile yaptığı "right round" adlı düet, amerika’da bir hafta içinde 630,000 kez indirilerek, amerikan müzik tarihinde bir hafta içinde dijital olarak en çok indirilen şarkısı oldu.
1 ocak 2010 tarihinde yayımladığı "animal" adlı ilk solo albümü, amerikan albüm listesinde bir numaradan giriş yaptı. bu albümden çıkan ilk tekli tik tok da aynı şekilde amerikan müzik listesinde bir numarada yer aldı. sanatçı, ikinci tekli olarak 3oh!3 ile beraber kaydettiği "blah blah blah" adlı şarkıyı seçti... viki
zabit
güzelliğin önüne geçen bir iticiliği var bu kızın,artık bakışlardan mı hareketlerden mi bilemiyorum bende bu havayı uyandırıyor:d cok yeteneklidir o ayrı herşeye rağmen severek dinliyoruz
westkhan
elinde tutuğu ünün neye dayandığını anlamadığım şarkıcı gerek hareketlerindeki iticilik gerekse her şarkısının müziğinin kulağıma aynı gelmesi ve derinliği olmayan sesi ile hakıkaten sinire gark ediyor özellikle alakalı alakasız dinlediğim her şarkıda youtube’un tanıtım yapması.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol