bilgi sözlük yeni projeler servisi

independence
bilgi sozluk bunyesine dahil edilebilecek yeni projeler icin acilan servis.

$oyle ki;

aklinizda bilgi sozluk bunyesinde hizmet verecek bir proje var ancak tek ba$ina altindan kalkamayacaginiza endi$eleniyorsunuz.

kolayi var!

bizimle irtibata gecin, size gerekli her turlu destegi verelim.

fotograf payla$im projesi olur, geli$mi$ bir radyo projesi olur, sadece bilgi sozluk uyelerine has blog projesi olur, zirve bolumu projesi olur, akliniza gelebilecek her turlu projeye acigiz. fikir uretin, projelendirin, yaninizda olalim, bilgi sozluk’un yeni ve a$mi$ makinesi windows rifki xz99’da sizin de bir yeriniz olsun.
nickten yana sansim yok
"boş bakınız önleçtirgeç"

-hacı benim aklıma bişey geldi şimdi. böyle hani millet boş bakınız veriyo ya bişeyle taşak geçerken. ha işte bi sistem kurucaz, bilgisayar bakacak o verilen şeye, boşsa o butona basılamıycak, bilgisayarın beyni engelliycek onu yani. seninkinin remi kaçtı ki? eyc of sığmaz olm ona.

ciddî bir olay belli ki ama ben böyle ara ara girip süreci sulandıracağım.
huni delisi
benim de nacizane bir projem var.ismi de çılgın proje.entryleri canlı yayınla yazarlara izletmek.yani bir yazar herhangi bir başlığa veri girerken isterse bir butona basıcak.bu buton sayesinde başlık sol frame de kırmızıya dönücek.herhngi biri bu bşlığa tıkladığında bir pencere acılacak.sayfadan bağımsız olucak ama bu pencere.bu pencerede o anda yazarın yazdığı kelimeler tek tek anında görünecek.böylelikle ne yazıyorsa anında görücez.silmeler düzeltmeler felan.
zotac
genç girişimcilerin uğrak yeri olmaya aday bir başlıktır.

misal;
zotac diye bir körpe çıkıp der ki;
misal ben bir başlık açtım;
(bkz: benim başlığım) gibi. şimdi sol framede başlıkların üzerinde bekletince imleci, kaç entry olduğunu gösteriyor ya altında, işte kaç kez tıklandığını da göstersin o başlığın ki, ne kadar okuyup da iyi veya kötü oy vermeye üşenen insan var görelim.

misal (1-19) böyle gözüksün üzerinde bekletince imleci, yani bir entry var 19 kere de tıklanmış anlamında info olsun o başlık için

devam edecek...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol