cicişler

telsiz arkadasi
esra-ceyda kardeşler ve yıldo nun öncülük ettiği tarikatın ismi. el ele vererek pozitif enerjinin alındığı negatif olanın kovulduğu işlemle milyonları etki altına alır. tarikata mensup olmanın başlıca esası, "ciciş" olmaktır; tarikat içinde herkes eşittir ve "ciciş"tir. eğer siz de bu tarikatın bir mensubu olmak istiyorsanız, haftaiçi sabah saatlerinde televizyonu açıp neşeli günler programını izlemeniz kafidir.
independence
esra & ceyda bacilarin twitter’da ki takipcilerine sesleni$ $ekli. alicaksin oklavayi eline, vuracaksin ikisinin de beline beline. ne zaman turkce’de olmayan bir kelimeyi igrenc bir tonda soylemeyi birakirlar, o zaman azad edeceksin buzad edeceksin ikisini de.

bak soyunmalarina bir $ey demiyorum, zerre sikimde degil zira ama turkce’yi katletmiyorlar mi, katli vacip geliyor her ikisinin de bana.
kanlikalem
dolandırıcıların malzemesi haline gelmiş ikilidir. cep telefonuma 2 günde 2 defa ’’cicişlerin yatak odası görüntüleri için xxx’e mesaj yolla’’ şeklinde mesaj geldi.
goetica
güzide cicişlerimizden esra olanı bugün beşiktaş’ta trafikte emniyet kemeri takmaması yüzünden polis tarafından durdurulup sonrasında taciz edildiğini ileri sürerek twitter’dan olayla ilgili açıklama olarak meme resmi paylaşmıştır. çok mantıklı geldi bana şahsen. hatta aydınlanma geldi birden.

+18

https://twitter.com/esraceydaersoy/status/334651762915016707/photo/1
https://twitter.com/esraceydaersoy/status/334653586778755074/photo/1

+18

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol