ideal seks

pipisik
kadına ve erkeğe göre değişkenlik gösteren durum.

bir kadını ele alalım:

ta sabahtan başlar onlar için seks! kahvaltıdan önce, daha yataktayken düşünmeye başlarlar. "hadi sevgilim, ne alemdesin" sorusu ilk ışıklarındandır seks isteğinin. erkek oralı olmasa da meraklanmayın, daha anlatacakları var size.

kahvaltıda kadın:

bakışlar son hâlini almıştır. yan yan süzmeler, orasını burasını ellemeler, düzeltmeler. erkeğine sürtünmeler. oysa o orada yumurtasının neden bu kadar çok piştiğini düşünüyordur daha. işe koyulmayı, geç kaldığını...

kahvaltı sonrası erkeğini işe yollama faslında kadın:

"sevgilim bugün erken gelebilir misin(?), anlatacaklarım var sana" demesi her şeyi açıklıyor di’ mi? hayır. açıklamıyor, çünkü siz konuyu bildiğiniz için öyle. adamın umrunda mı(?): değil tabii. hemen sonrasında, daha yoldayken adam; telefonlar... işteyken; telefonlar... bu arada kadının kendisine çeki düzen vermek işini unutmayalım. seksi düşünüyor o, aklından başka bir şey geçmiyor ki!

akşam yemeği için öğlen alışverişi sırasında kadın:

pırasa yemeği yapacaktır. olsun, gene de kadındır, saygı göstermeli. konumuza dönelim: pırasa alırken bile, marketin kadınlara özgü reyonlarına uğramayı ihmal etmez. neden(?): aklında seks yapmak vardır da ondan. kendisine yeni bir parfüm alır belki... belki kırmızı ve kenarları dantelli külot. sonrasında da patates ve havuç (bunlar pırasa yemeği için).

akşamüzeri yemek yaparken kadın:

pırasalar tavını bulmuştur ve pirinci dolaptan çıkartırken, seksi düşünür kadın. "pırasa yapıyorum erkeğime, ohh" diye geçirir aklından: "uzun uzun kavaklar" şarkısını mırıldar bir yandan.

akşam olur, koca eve gelir... ve kadın:

hoş geldinler... öpücükler... okşamalar, sürtünmeler hep bir ağızdan ahenkli bir koro oluşturur evde. adam çorabını çıkartır ve kokladıktan sonra atar kanepenin arkasına, o ayrı.

yemek esnasında kadın:

elleriyle besler adamını kadın. yüzüne gözüne öpücükler kondurur, geceyi düşler sürekli. "ceviz de aldım sevgilim. bak kuru incirin içine de koyup ikişer damla da bal damlattım, ağzının tadı yerine gelsin diye. aç bakiim ağzını, hadi" demesi ağzının tadını düşündüğünden diyenleri siliyorum insanlıktan ben.

yatakta kadın:

kocası televizyonda hınçal uluç’un şen kahkalarını izlerken, o yataktadır yeni aldığı kırmızı külotuyla. parfümden de sıkmıştır memelerine, saçlarını da taramıştır. bekler...

durun şimdi; biraz ara verelim kadına ve dönelim erkeklere ve bir erkeği alalım örnekse:

seks öncesi erkek:

tüm gününü kadınlara bakarak, onlar hakkında fanteziler kurarak geçirmiştir. apartman boşluklarında, evin bacasının dumanında, trenin makinist bölümünde... her tarafta ırzına geçmiştir hayâli kadınlarının. erkektir o, yapar. haşmetlidir, büyüktür onunkisi, karşısında hiçbir kadın duramaz alimallah.

yatakta erkek:

önem sırasına göre yazayım, beş ana safhası vardır bir erkek için yatağın:

1. safha: bir iki dakika oral -kimin yaptığı önemli değil-...

2. safha: aparatı haznesine takma...

3. safha: sürekli bir devinim...

4. safha: içindekini kusma...

5. ve bilindik safha: kuru kuruya bir öpücük -o da belki-, kıçını dönüp uyuma.

hooop, tekrar kadındayız:

erkeği bitmişse de o; elleri kırmızı dantelli külotunun içinde, bir şeyleri yokluyordur şehvetle... aklında pırasa tarlası...



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol