burçlara göre seks pozisyonları

pipisik
bin yıldır var olan burçlar geyiğinin, yeni yeni türemiş; "yatakta nasıl olunmalı(?)" sorusuna mukabil cevapları. internette dolaşırken karşılaşabilirsiniz. ben önermiyorum.

geliyor:

koç: üstte olmayı sevdiklerinden, hâkimlik duygusu ağır basmaktaymış.

boğa: değişik fantezi sahipleri olduklarından, mutfak, özellikle de buzdolabının önü öngörülmüş bu burçtakilere.

ikizler: televizyonun karşısında koltuğun üzerinde birçok şeyi birarada yaparak. açık pencere önü var bir de; bu da benden.

yengeç: kaşık pozisyonu birebirmiş. bu sırada partner, erotik dokunuşlar yapabilir, hatta yalayabilirmiş bile, belli mi olur?

aslan: burçları, erojen bölgelerinin vücutlarının arka bölümünde yoğunlaştığını söylüyormuş. korkunçluğa bak: erkeksen yandın amk!

başak: en iyisini kendim başarırım demekten vazgeçip, partnere de bir şans verilmeliymiş! ilginçleşiyor bu iş: bir sen, bir ben durumu bu!

terazi: (kadınlar için) misyoner pozisyonu tam bunlara göreymiş. sırtüstü yatarak kendilerini daha iyi hissedebileceklermiş böylece.

akrep: muhteşem hayal güçlerini kullanmak ve değişik pozisyonlar yaratmak... öneri bu!

yay: en duyarlı yerler kalçaları olduğundan, sevişme sırasında üstte olmayı denemelilermiş.

oğlak: bel bölgeleri bunlar için önemliymiş ve partnerlerini o tarafa yönlendirmelilermiş.

kova: yoga yapar gibi seks önerilmekte. kama sutra denemeleri muhteşem olur.

balık: görüntüye önem verdiklerinden, değişik giysiler (hamşire, itfaiyeci, doktor, cellat vs.) içerisinde seks yapmaları tavsiye olunuyor.
sipsi
en fazla 65 kilo olan bir partner bulmam gerektiğini öğreten başlıktır bana. zira buzdolabının önündeki sadece kapısının açılabileceği kadar olan boşluğa ancak bu kiloda biriyle sığarız gibi geldi bana, evet. ikizler burcuna da ayrıca selam ederim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol