straplez elbise

instrument
kolsuz ve askısız elbisedir. lastikleri sayesinde kadının göğüslerine tutunarak yer çekimine karşı koyar. göğüsleri büyük kadınları çok güzel gösteren elbise türüdür.
elma sekeriiii
gögüsleri büyük olan bayanların korkulu rüyasıdır çünkü bu tipteki insanların gögüsleri bu tür elbiselerle daha da büyük görünür. orta büyüklükte olanlar için idealken küçük gögüslüler için tuhaf durur...

velhasıl, bayanlar kendi vücut tipine göre seçimlerde bulunmalıdırlar.



ayrıca yazarlarımızın ne tip vücut ve elbise çe$itlerinden haz aldıgını da bu ba$lıkta görebiliriz.
#913739
instrument
ayrıca bu elbiselerin düşmemesi için basit bir yöntem vardır. pek kimse bilmez. hatta kadınların da pek bildiğini zannetmiyorum. elbisenin yan tarafları içten küçük filketelerle sütyene tutturulur. sütyen de askısız olmalıdır ki elbisenin bir anlamı olsun. ayrıca sütyen bu gibi durumlarda bir beden küçük giyilmelidir. göğüslere tam tutunarak düşmesi güçleşir.

mutant
her zaman çekici bulduğum bir elbise modelidir. her an bir kaza olacakmı,gözlerim bayram edecekmi diye pür dikkat konuya kilitlenen, gözü karşısında bayandan çok, bayanın gögüs hizasında olan erkek tipleride piyasada bolca mevcuttur.
bu model bir elbisenin içine alakasız bir renkte sütyen giyen ve elbisenin içinden dışarı fırlamış sütyenine sahip olamayan bayanlarıda göz zevkimi bozdukları için kınım kınım kınamaktayım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol