yabancidiziizle.com

independence
hayalkirikligiymi$ bu site de. misal how i met your mother’i gayet hd kalitesinde yayinlarken, caprica sanki uvey evlatmi$casina mp4 formatinda yayinlanmi$. ayrim yapmasalarmi$ ke$ke.
independence
$u dakikalarda mysql hatasi vererek entourage’in ikinci sezonunu izlememi engelleyen dizi.

warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid mysql result resource in /home/ydi/public_html/index.php on line 60


biraz dikkatli olsunlar, nedir bu ya.
independence
cok gerizekalica davranabiliyorlar arada yemin ederim. bir dizi yayinliyorlar ve dizi iki parcadan olu$uyor. ilk parcasini izliyorsun tamam, her $ey iyi guzel ama ikinci parcaya bir geciyorsun ve bakiyorsun ki bamba$ka bir dizinin ikinci parcasi. yani bu adolf hitler ba$ligini acip altinda mandela’dan bahsetmek gibi bir $ey. yuh ama ya.

alakali dizi californication ve bolum 1. sezonun 3. bolumu. sanirim kimse kendilerini uyarmami$ olacak ki eski bir dizi olmasina ragmen durum bu. isteyen kontrol edebilir.

http://yabancidiziizle.com/californication-1-sezon-3-bolum-kisim-1.html
http://yabancidiziizle.com/californication-1-sezon-3-bolum-kisim-2.html
tasarimharikasi
gerçekten memnun kaldım, kısa zamanda bu kadar bağlandığım bir site olmamıştı. diziler capcanlı birader, takılma yok görüntüde bozulma yok. helal.
independence
o kadar berbat, o kadar kalitesiz bir site haline gelmi$ ki gorunce $a$irdim kaldim. reklamlari zaten malum ama dizi kaliteleri de 240p ye du$unce cu$ dedim artik. bir moonlight yayinlami$lar, yemin ederim 240p kalitesinde. lan torrentleri bile 740 mi 760 mi ne o pixsel olceginde. nerden buldunuz 240p yi allahaskina.
independence
dizimag’in ortalardan kayboldugu $u gunlerde kurtarici rolundedir. site dizayni ve reklam gosterme secenekleri konusunda biraz ugra$salar aslinda, bugunler kendileri icin inanilmaz bir firsata donu$ebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol