2 şubat 2010 istanbul da kar yağışı

independence
meteoroloji kar yagi$inin cali$anlari i$ ciki$inda yakalayacagi konusunda israrli, halen geri atmi$liklari yok. bugun ak$am saatlerinde siki bir kar yagi$i bekliyor o halde istanbulu.
enron
desenize bilmem kaç bin liralık kar lastiklerimiz varken,32 tl’lik ultra teknolojik zincirlerimiz olmadığı için ceza yiyeceğiz...

düşünüyorum da bilimum alet ve edevatın,otun bokun ihraç edildiği ülkemizde tüm zincirler yerli malı??? ulan elin isveçlisinin çeliği meşhurken zincir kullanmıyor da biz neden kullanıyoruz...

onlar bizim kadar medeni değiller ve henüz demir çağına geçemediler sanırsam...

haa ama bişiy unuttum...yollar aşınmazsa millet nasıl ekmek yiyecek???

independence
mecidiyekoy’de henuz yagmurdan ote bir $ey yok, sabirla kar beklenmekte ama $oyle kallavi bir kar beklenmekte. hani yagdi mi yerde kendisinden iz birakan o yogun karlardan.
instrument
sarıyerde de yağmur halen devam etmekte. rüzgarında etkisi sürüyor. zavallı martılar bir oraya bir buraya uçuşuyor. kar yok.
elma sekeriiii
hava buzzzzzzzzzz gibiydi bu gün. allah’ım o ne yagmurdu yarabbim!
kar mar yoktu, yagmur feciydi arkada$!

allah dı$arıda kalanlara yardım etsin.
independence
mecidiyekoy’de hizini yitirmi$ ve yeniden yagmurla kari$ik kar $eklini almi$tir arabalarin uzerinde bir kc santimlik kar birikintisinden ba$ka bir $ey yok $u anda mecidiyekoy’de. gece hizlanir da sabaha bize bir supriz yaparsa o zaman guzel olur tabi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol