sözlüğe saldıran zihniyet

tedirgin sazan
amacinin ne oldugunu kendisi dahi idrak edememi$, amaclari banner ustune banner koyarak para kazanmaktan ziyade, efendi efendi hayattaki detaylari tarti$ip, eglenmek olan bu adamlarin ortamini bozmaya yeminli ki$ilik(siz)lerdir. allah islah etsin.
pariscombo
kanimca insanlarla iletisime gecme becerisi olmayan ve bu yuzden de birbiriyle iletisime gecmis ve guzel isler yapan insanlarin emeklerini kiskanan garip insanimsi..
darth sidious
zihniyetin dusunus bicimi manasina geldigini dusundugumuzde bu tek hucreli canlilarin bir zihniyete sahip olmalari beklenemez. muhtemelen icgudusel olarak sozluge saldiriyorlar. unutmayin kopekler icgudusel isirir.
goretomb
kuvvetli muhtemel annesi tarafindan cok elverissiz sartlarda buyutulmus sorunlu ve bol sivilceli genc lavuk kisi zihniyetidir..
independence
sozluge saldiran zavallinin kim oldugu tespit edilmi$ olup kendisi ile artik yasal platformlarda kar$i kar$iya gelicez buyuk bir zevkle.bilisim suclari yeni tck`da oldukca detayli yer tutuyor.paraya cevrilemeyen hapis cezalari gibi.benim ve yuzlerce insanin emegine saldiran kimseye ho$goru gosterecek degilim.bu saldirilari gercekle$tiren zavalli pazartesi itibari ile de bu ho$gorusuzlugumden fazlasi ile nasibini alacak karakolda sorgulanirken.
burki
ip coktan degismistir.adsl ip si gorunurde ve ne kadar acemi oldugu ortaya cikiyor ki proxy kullanmiyor.belki de zihniyetler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol