uzaktan kumandanin pilinin bitmesi

pistazie
uzaktan kumandanın degerini ne yüce bir icat olduğunu hayatımızda ki olmazsa olmazlardan olduğunu birde insanların ne kadar üşengeç ve tembel olduklarını yüzümüze vuran hadise.
sipsi
değişik bir tecrübedir. yaklaşık 4 ay kadar önce bir öğlen vakti kanallar arasında gezinirken bir an flash tv’de duruverdim. kanal değiştirme tuşuna basmama rağmen kanal değişmek bilmedi. ben de çok üzerine düşmedim. şimdi buraya kadar normal deyip geçebiliriz lakin 4 aydır televizyonu açma tuşuna basmak için yerinden kalan hiç bir allahın kulu televizyon üzerinde bulunan kanal değiştirme tuşuna basmadı. öyle arkada dönüp duruyor, ’yüzleşmee dırırım yüzleşmee tüllaaayy aşkım bebeeem nerdesin’ diye bağırıyor birileri, hiç kimse rahatsız olmuyor. hayır arkadaşım zaten kalkıyorsun televizyonu açmaya, değiştirsene kanalı. ben zaten açma tuşuna zar zor basmışım üşeniyorum bir tuşa daha basmaya tamam ama bu evde iki kişi daha var, onlara ne oluyor? belki de artık iki adet pil almalıyız, bilemiyorum.

(bkz: yüzleşme)
nerobianco
sizi bilmem ama ben önce pilleri çıkartıp uçlarını bi yalar öyle denerim büyük ihtimalle olur. olmazsa bir daha çıkartıp ısırırım pili azcık. kesinlikle olur. en azından bir iki kanal değişir. valla.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol