sınavda öksürmek

pistazie
arka arkaya gelen öksürük krizleri şeklindeyse bütün sınıfın size kötü kötü bakmasına sınıftan off poof seslerinin yükselmesine neden olabilecek eylem.öss gibi hayati bir sınavsa tepkiler değişik olabilir.
civeng
kış mevsiminde doğal olarak daha çok rastlanılan durumdur. sıkı giyinin, üşütmeyin, atkı bere eldiven 3’ü bir arada kullanın ki öksürmeyin, hapşırmayın, tıksırmayın, aksırmayın vs...
sapgeldiksapgitcez
arkanızda,çaprazınızda,sağınızda,solunuzda bu tür şeyleri yapan kişiler varsa dikkatiniz dağılır.bu kişi öksürmeyi takıntı haline getirdiyse vay halinize.
delirtmeyinlanbeni
insana hayatı zindan edendir. bütün sınıf tepenizde oturuyormuş gibi bir ağırlık hissedersiniz. zaten onlar da tepenize çıkıp tepinmek için can atmaktadırlar. sınav bitene kadar milletin ilgisinden çok kendinizinkini dağıtırsınız; öksürmemeye çalışırken bozulan soluk alıp verme mekanizmanız, etraftan size bakan sinirli gözler var mı diye bakınmaya çalışırken kağıttan sık sık ayrılan gözleriniz, etrafa baktığınızda kopya çektiğinizi sanarsa diye korka korka görevliyi takip etmeye çalışmanız...

o sınavdan hayır gelmez artık.
mmkurabiye
sınavda birisinin ahşap kalemle yazı yazıp tak tak gırç gırç sesleri çıkarması,
denetmenin topuklu ayakkabıyla tak tuk tak tuk şeklinde beyin oyucu bir ritimle sınıfta dolanıp durması...gibi dış etkenlerin yanısıra sınavda birisinin öksürmesi de motivasyonu bozan şeylerdendir.
tuhaf olan kısmı ise gürültüyü yapanın en az etkilenen olmasıdır.
elma sekeriiii
arkada fısfıs konu$up kopya çekenlerin dikkatinizi dagıtması durumunda vereceginiz tepkidir. bir nevi uyarma.

öhö öhöööööööööööööööööö!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol