independence a kız bulmak

pipisik
sevaba girmek fiilinin en yücesi en anlamlısı en şahanesi.

kız dedikse, 17-18’liğe gerek yok arkadaşım; şöyle orta halli, dinine bağlı (en azından namaz kılsın), ev işlerini bilen bir hanım kızımız da olur.

ha’di bakalım...
pipisik
güzel bir tasarruftur.

yalnız; konu başlığına eklenecek en önemli durum (evet, bir vâkâ bu), kendisinin kartlamış birisi olduğunun açık edilmemesi olmalıdır. çocuk evde kalacak lan, yazıık, kıyamam ben tosunuma.
elma sekeriiii
hakikaten ya... biz bulmazsak anası dı$arı atacak bu çocugu, sigigid lan yeter artık diye.
erkek kurusu oldu kaldı. hayır o degil de, her çiftsiz geçen günü sözlük ahalisine sarmasına yol açmaktadır.


edit: oha be, bu kadar mı umutsuz?
nerobianco
haddimi ve mali durumumu aşan durum. adamın sevdiği pornocuların geceliği 100 bin € dan başlıyo ömür boyu olanını nasıl karşılarım,karşılarız? ama ona 3d tv alabilirim bak bunu yaparım.
mutant
3d tv alıp bu arkadaşı bir ömür boyu mutlu etmek isterdim. ama filmde başrolde besili iri kıyım bir zenci erkeğin olduğunu düşünmek bile ürkütücü. badime kıyamam ben.
elma sekeriiii
bu adam, her dizideki muhte$em güzellikteki oyuncuları,diziyi izlemeden sadece sesini kısarak izledigi müddetçe ona kız mız bulamayız biz.

tek bir diziden bahsetmiyorum ben,tonla dizi var. adam diziyi degil oyuncuyu izliyor. hem de sesi kısık bir $ekilde. varın gerisini siz dü$ünün.
ciddiyim.
#909749


independence
sozluk yazarlarimizin ruhlarindaki pezev..

lan hadi neyse.


(pollyanna mode on)

sozluk yazarlarimizin iclerindeki ba$goz etme meraki sebebi ile acilan ba$lik.

(pollyanna mode off)

yanliz ba$ligi yanimdaki liseli sari$in citir ile okurken pek bir eglendik, $imdi de eglencenin vermi$ oldugu enerjiyi sarfetmeye yatak odamiza dogru gidiyoruz. tanganin kendisine ne kadar yaki$tigini yeniden soylemenin zamani geldi sanirim.
nerobianco
defalarca denedim olmuyor.. yok bunun kalçası şöyle yok bunun memesi küçük. iskandinav getirdim olmadı..avrupalı getirdim olmadı... yurdum kezbanından getirdim olmadı..

sanırım bir delikanlıya kaptırdı gönlünü..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol