çinli bebek

bilgediojen
aysenur yazicinin programinda cin den canli yayina baglanan cocuk sahibi olmak isteyen ve tasiyici anne vasitasi ile cocuk sahibi olan bir turk annenin
drami haftalarca konusuldu. dram dememin nedeni hem acikli hem komik olaylar ayni karede iç içe yeralmasindan. ortada acikli bir olay var oysa, fakat anlatan bayan öyle bir anlatiyor ki insan gülmekten kendini alamiyor.

__"simdi biz cok fazla cocuk istiyaz, ikimizde. burda da bi tane bizim arkadasimiz hanim var gulnur hanim, onnan beraber biz karar verdik kendisi ben sizin cocunuzu dassirim dedi!cocuk dogdu dediler.aradan baya bi zaman gecti, geldi!!!!(guluyor kadincagız bu kisimda)..aysenur hanim kendimi cok sanki boyle kendimi saf hissediyem, nasil decemi de bilmiyem.cocuk turk deel aysenur hanim.yani anlarsiniz, cocuk, cocugun gozleri cekik cocuk cinli!!!buna simdi icim isinmayi benim.sanki ben cocum deyim, yavrum deyem turkce, alismaya calisayim. cocuk oyle yuzume bakiyi aysenur hanim.sanki cince konussam cocuk tepki vercek gibi.sanki gani ondan gibi.bende ikisi arasinda kaldim.cok da bibek.en kotu alip buyutecem yani.ama korkiyem bu cocuk degisik ne bileyim cunku bunlar herseyi yiyalar burda. gorsen bocek yiyela, yilan yiyela. gecen gun gordum, cocuk yerde otururken bocege boyle sey sey bakiyi. allahim dusundukce ben fena oliyim yani.
__"size bi anne desin...sizin bi pesinizden kossun...düstügü zaman sizin adinizi söyleyerek aglasin.."
__"aysenur hanim vallahi billahi sanki cince konusacakmis gibi bakiyi yuzume yaaa..hic turkce konuscana inanamiyim valla billa inanamiyim yaaaa..."
elma sekeriiii
-"ya ay$enur hanım, bu çocuk çinli yaa büyüyünce böcek de yer, digerleri gibiea. yiyela her $eyi burda yaa. korkuyam benim bebeeem de yicek diye yaaa"
-"aysenur hanım ben cok kötü meshur oldum yea"
-"çocuga niha deyince böle yuzunde bi gulümseme oluyya yaa"
-"çocuk böle azıcık toparlak gozleri çizih çizih"
-"çocugun önüne bi tabak kebapla bi tabak böcek koyarsah anlarız ne oldugunu bence"

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol