yeni yıl geldi böyle oldu

independence
sozlukteki durgunlugu aciklayan cumle.

ne yilba$i manyakligi varmi$ bizde arkada$, biraz sozlugu resmen internette kimse yok. hatlar nasil rahatlami$tir bugun var ya, adsl hizinin tadini cikartin.
orqn
------------------------bu entry aşırı dozda kişiseldir------------------------

msn listemde kimse online değil arkadaş!neden?çünkü yeni yıl geldi böyle oldu.ben bilmiyorum sanki bilgisayarın başında olduklarını,akılları sıra çevrimdışı görünüp ’ah işte yine bir yeni yıl ve yine ben dışarıda deliler gibi eğleniyorum’ havası verecekler.yer miyim lan ben bu numaraları?hayır yani bu yeni yıla girerken eğlenme mecburiyeti nereden geliyor onu anlamıyorum.ben hiç eğlenmiyorum mesela.ve eminin benim gibi hiç eğlenmeyen insanları arkama alıp parti kursam barajı geçer,mecliste 15-20 sandalye kaparım.

her şey tamam da anneme ne oluyor?sen 50 yaşında kadınsın utanmıyor musun oğlunu arayıp "biz ne güzel eğleniyoruz hep beraber sen otur evde tek başına mal mal" tripleri yapmaya.ben olsam utanırdım.çok eğlensem bile eğlenemeyenlere ayıp olmasın diye belli etmezdim.

valla elimde olsa girmeyeceğim yeni yıla.hiç istifimi bozmadan otururum ben 2009da.iyiyim böyle.

------------------------bu entry aşırı dozda kişiseldir-----------------------
atacamadesert
:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:kişisel mi bilmem:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
annesiyle yaşayan ve her yılbaşı annesi fasıl ekibinde assolist olarak sahne aldığı için ortaokuldayken evde yalnız yeni yıla giren lisedeyken de annesinin bizzat diktiği mini kırmızı elbisesi ile yılbaşı partisine giden-gitmek zorunda kalan- en yakın arkadaşımla; ben, evde tombala-kuruyemiş-meyva eşliğinde aile tipi yılbaşı kutlarken birbirimizin yerinde olmak ister hayıflanırdık.

kimse hiç nasıl nerde kiminle olmak istediği gibi girmez zaten bu yeni yıla. önemli olan yeni yılın da bize girmemesi için dua etmektir.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:okuyan karar versin:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol