maxim fedotov

seeyouindisneyland
keman virtüözü maxim fedotov bir rus bir halk sanatçısı, moskova devlet akademik filarmoni derneği solistidir, ve moskova’daki uluslararası çaykovski yarışması ile tokyo uluslararası yarışması da dahil olmak üzere birçok uluslararası yarışmalarda ödül kazanmıştır.

basın tarafından rus paganinisi olarak takdir edilir, tüm ana keman repertuarını seslendirebilmektedir, ve rusya’nın ana konser salonları ile milano’da batı avrupa’da, salzburg mozarteum’da, madrid’te, leipzig’te, berlin’de ve viyana’da, yanı sıra japonya ve diğer yerlerde çalmıştır.

rusya’nın, avrupa’nın ve japonya’nın tüm büyük orkestraları ile sahne almıştır, ve elliden fazla konçertodan bir repertuarı vardır.

1998’den 2001’e kadar moskova devlet konservatuvarında bir profesör olarak çalışmış ve 2002 yılından bu yana uluslararası çaykovski yarışması ödülleri derneğinin başkanıdır. 2003 yılında profesör olmuş ve rus müzik akademisinin keman ve viyola bölümünün başkanı olmuştur.

çeşitli uluslararası keman yarışmaları için jüri üyesi olarak hizmet vermiştir, ve almanya, ispanya, japonya, hırvatistan, avustralya ve diğer yerlerde ustalık-dersleri vermiştir.

maxim fedotov paganini tarafından bırakılan her iki keman için resital veren ilk keman virtüözüdür.

http://www.klasiknotlari.com

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol