greta medini

seeyouindisneyland
1990 yılında vibo valentia’da doğdu. sekiz yaşında vittorio veneto "rassegna m. benvenuti", valsesia musica uluslar arası keman yarışması, vittorio veneto uluslararası keman yarışması ve bruno zanella keman yarışması’nda bir çok ödül aldı.

2004 temmuz ayında shangai çocuk kültür ve sanat festivali’nde en iyi genç italyan kemancı ödülünü kazandı. 2006 yılında on altı yaşındayken vibo valentia’daki f. torrefranca konservatuvarı’ndan maestro guiseppe arnaboldi’nin yönettiği konserle ödülüyle mezun oldu.

greta medini daha henüz on yaşındayken verdiği konserler sayesinde solist olarak parlak bir kariyere adım attı. italya’nın önemli şehirlerinde bach, vivaldi ve mozart’ın konçertolarının yanı sıra saint-saens 3. keman konçertosu ve brahms keman konçertosu’nu seslendirdi.

2006 temmuz ayında maestro d. giuranna’nın yönettiği dünya gençlik orkestrası turnesinde solist olarak yer aldı. bu turnenin konserleri italya’nın büyük şehirlerinde, kuzey afrika’da tunus ve cezayir’de gerçekleşti. greta medini halen fiesole müzik akademisi’nde felice cusano’nun öğrencisi olarak keman çalışmalarını sürdürmektedir.


http://www.klasiknotlari.com

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol