toplu taşıma araçlarında çenesi düşen insanlar

orqn
toplum içerisinde sürekli 2 veya 3 kişi dolaşan,herhangi bir ulaşım aracına binince de dır dır dır konuşan insanlardır bunlar.hayır madem konusacaksın,önemli bir şey var konuşulması gereken,ki bugüne kadar bu konuşmaların önemlisine hiç rastlamadım,hiç olmazsa biraz sessiz konuşmaya çalış di mi?bazen öyle durumlar oluyorki,özellikle akşam saatlerinde otobüste/minibüste kimseden çıt çıkmıyor,herkes bu çenesi düşük grubun muhabbetini dinliyor.daha doğrusu dinlemek zorunda kalıyor.
alorarola
bazende gaz şikayeti olan insanların belli olmamak için gazın şiddetine göre süregetirdikleri ses muvanesizliği de olabiliyor. üstüne osurup başkalarını da suçlayabilme potansiyeline de sahiptir bunlar.
afgan
konuşan kişinin 5 metre ötesinde fazla boya badanalı, kokoş bi hatun vardır ve dün gece içilen içkiden bahsedilir.

nerden mi biliyorum? sorma dostum, sorma..
civeng
özellikle vize/final sonrası cevapları tartışan gençlerin otobüste bu tartışmaya devam etmesi, buna örnektir...
cunta
normal sürecin mekanında iletişimin yönü tanımsızlama gücünü doğrudan uygulama ile frekanslarken tanıklarının rahatsızlıktan ötesini fark etmesini gerektiren, empati örneği modeli niteliğinde, duymak istediğini söylerken komutun çıkış biriminin çalışma yönteminin gereği ve muhatabı ile kendisini farksızlaştırma anını yaşayarak birşeyi söylenmeden duyabilmenin belki de bir yolunu gösteren insanlardır.
ozee
dolmuş, otobüslerde konuşabilecekleri, isyan edebilecekleri ortam koşullarını kollayan modellerdir. bu ortamı kendi kuranlar, kurmaya çalışanlar vardır ki en tehlikelileridir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol