kozmik oda

independence
turk silahli kuvvetleri bunyesinde bulunan ve yuksek gizlilik $arti altinda muhafaza edilmesi gereken devlet sirlarini icerisinde barindiran, yuksek korumali bir oda. karargahta yer altina dogru bie yerlerde bulunur ve bu odaya giren subay sayisi bir elin parmaklarini gecmez. o subaylar da bu odaya cok fazla haneli ve bilgisayarlar tarafindan uretilen bildigim kadari ile tek kullanimlik $ifreler yardimi ile girerler.

soylenenlere gore odanin icerisinde olasi bir sava$ halinde ulke liderlerinden tutun da en alt devlet memuruna kadar kimin kimler tarafindan nereye kacirilacagi, nerede muhafaza edilecegi, herhangi bir i$gal durumunda hangi binalarin cephanelik olarak kullanilacagi, havalimanlarinin tahrip olmasi durumunda sava$ ucaklarinin nereye inecegi, i$gale ugradigimiz zaman gayri nizami harp ko$ullarinin nasil uygulanacagi ve kimler tarafindan duzenlenecegi gibi bilgiler bulunmaktaymi$.

son uc gundur bu oda savcilar tarafindan didik didik aranmakta. devletin en onemli sirlari savcilarin elinde artik.
independence
darbe yapmak amacli olan insanlara gozdagi vermekten daha ziyade, turkiye cumhuriyeti sinirlarinda ya$ayan her bireyin gozunde turk silahli kuvvetlerini "guvenilmez bir kurum" olarak gosterme cabasidir bu oda icerisinde yapilan aramalar. odanin metrekaresi nedir ki bunca gundur aranmakta?

yapilan i$lem tamamen turk insaninin ordusuna olan itimadini zedelemek amaclidir ve tahminim odur ki hukumet desteklidir bu eylem.
orqn
fakedir.

hiç bir kurum kendi çok gizli bilgilerinin bu denli didiklenmesine izin vermez.diyeceksiniz ki şimdi arama emri var,adamlar ne yapsın?hayır öyle değil,demek istediğim tsknın gerçekten çok gizli belgeleri varsa,o odada falan değildir hiçbiri.

bu kozmik oda zırvası da sadece ve sadece halkın gözünde askerin değerini düşürmeye çalışan bir kurgudur.ergenekon şeysinden bir farkı yoktur yani.eş zamanlı olarak abdullah gül ün ’bundan sonra darbe falan olmaz’ açıklaması yapması da insanların bilinçaltına ’bakın ne kadar güçlüyüz biz,önce askerleri tutukladık birer birer,şimdi de en gizli belgelerini rahat rahat karıştırıyoruz’ mesajını aşılamaktan başka bir şey değildir.
elma sekeriiii
içerisi çok renklidir. subay bir yakınımın verdigi bilgiye göre bir gören bir daha çıkmak istemiyormu$ oradan. odanın da kozmik olması bu $ekilde renkli olmasının bir i$aretiymi$. lazerli ı$ıklar falan. bi dj eksikmi$. bu kadar ilgi görmesinin nedeni de buymu$.


giren çıkamıyor bir türlü, görmüyor musunuz?
independence
bu odada yapilan aramalardan sonra tusk silahli kuvvetleri bu odadaki tum plan ve belgelerin imhasina karar vermi$, zira odayi arayanlar bu belgeleri gordukten sonra belgelerin hicbir gizliligi kalmadigi goru$undeler, son derece de haklilar.

hem odada kanuna aykiri bir $ey bulamadilar, hem de senelerce uzerinde du$unulerek hazirlanan planlarin da bir bir imhasina sebep oldular. ah sizi afacanlar ah.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol