recep ivedik 3

mad
yahşi batı’yı beklemiş olacak ki şubat 2010 tarihine alınmış gösterimi. maddi bakımdan iyi kazanç sağlamasına sağlıyor da, hani o basitlik var ya filmin içindeki o minimal düzey, ne denli bir film izleyicisini ve insanı gösteriyor.

hani bir çılgınlık yapıp ilk filme gidenlerdenim, oo bu şahan yapmıştır bir’şeyler diyerekten lakin ondan sonrakileri ne televizyonda izledim ne de gidip cd’sini aldım. yine yeni yeniden gidenler olacak. olsun varsın. basitlikler ülkesinde yaşıyoruz nasıl olsa.
kalimera
arzın talebi karşılamama durumu söz konusu ki, milletim daha çok küfür duyup, daha çok gülmek istiyor. bu sebepten seri çoğalıyor. aynı küfürleri ben edince, "tü kaka", recep edince "hahaha kikiki" ne bu çifte standart ki...

(bkz: bitsin artık bu çile)
greyfurt
serinin diğer filmlerinde olan hatanın tekrarlanmamasını ve 73 yaş altı insanlara izletilmemesini umduğum filmdir.
medyanında pompasıyla, ucuzluğun, seviyesizliğin ülkemizde nasılda prim yaptığının ibretlik belgesidir aynı zamanda.
nerobianco
çevremizde görsek onaylamayıp ayıplayacağımız hatta küfür edeceğimiz karakterin sinema uyarlamasında alkışlanan kahkaha atılan bir karakter halini alması düşündürücü geliyor bana. zekamızı mı sorgulamalı hayvan gibi gülmeli miyiz acaba?
pistazie
tam anlamıyla felaket bir film.gittim gördüm hiçte keyif almadım.uyarıyorum gitmeyin zamanınıza paranıza yazık.bu kadar seviyesiz esprilerin olduğu hayvanlıktan öteye gitmeyen bir filmin izlenme rekorları kırması da içler acısı.
nerobianco
izleyenler serinin devam filmi için şahan gökbakar’a daha yüksek bütçeli olsun isteğinde bulunmuş...

bunun üzerine malesef recep ivedik 4 projesinin temelleri atılmış. avrupanın diğer ülkelerinde görecekmişiz recep ivedik ’i bu yeni projede...

yani önümüzdeki sene avrupada geğirecek sıçacak anıracak bu recep. yine aynı şeyleri izleyip kahkaha atacak bizim insanımız....

yazık!
independence
filmin ozeti $u;

recep ivedik havaya nah yapar, insanlar guler.
recep ivedik’in kicina av esnasinda sacma mermisi isabet eder, insanlar guler.
recep ivedik doktora "nah sana baklava" der, insanlar guler.

bu kadar ucuz $eylere gulebilen, bu kadar basit mizahi kabullenebilen sinema izleyicisine recep ivedik 40 bolum daha cekilse yine mustahaktir.

son bolumunun temasi $u $ekilde olacaktir muhtemelen;

recep ivedik "$u anda bu filmi izleyen herkesin gotunu sikerim nihahahaoaho" der, insanlar yava$ yava$ silkelenirler ve kendilerine gelmeye ba$larlar, bir yerde bir yanli$ oldugunu cozumlemek yolunda bir adim atarlar.
elma sekeriiii
çok bayagı olmu$tur. $ahanı tebrik etmek lazım.

ilkinde insanları gerçekten güldürdü evet, ikincisinde de fena degildi; ama üçüncüsü ciddi manada kötü olmu$.

gitsin kendine ba$ka bir karakter yaratsın, evet.
independence
dvd si cikmi$ bu filmin, internetten indirdim daha once izlemeyenleri kurtarabilmek adina izleyip kendimi feda edecegim $imdi. film ve serisi ile alakali daha once yorumlarim vardi izlememi$ olmama ragmen, bu sefer izleyerek sicicam icine di$ina.
bir garip muamma
ekolümdür. ona benzeyebilmek için kısa zaman içerisinde kilo alıp kaş ve göğüs arama kıl ektireceğim. şu anda konuşma biçimi üzerinde çalışmalar yapmaktayım.
independence
ilk iki recep ivedik’ten de tiksinmi$tim ama bu artik bamba$ka olmu$, boyut atlami$. artik $ahan gokbakar’in recep ivedik’i turk sinema izleyicisine pislik olsun diye yaptigina resmen inaniyorum. hani bir kac sene sonra cikip "sizler filme degil, filmin oyuncularina gidiyorsunuz, o yuzden de size her $ey mustahaktir diye bu filmleri yaptim" ben dese $a$micam, $a$irana $a$iricam. bu kadar mi igrenc olur bir film ya, zeynep çamcı’ya yazik olmu$ yemin ederim. filmde tek izlenecek $ey filmin sonuna dogru ortaya cikan keci hayvandir. 8 saatte izledim filmi, her 15 er dakikada bir kapatip ba$ka $eylerle ilgilenerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol