rektore birader diye hitap etmek

mad
spesifik bir durum söz konusu değilse problem teşkil etmez. x üniversitesinde okuyorsan y üniversitesindeki rektöre sokakta görsen böyle bir kelam edebilirsin. veyahut üniversite okumuyorsun, istediğin kelamı edersin. ama sınırı vardır ama sınırı yoktur. sebepten sonra ne gibi sonuçlar çıkar bilmem, bilemem. efendi olmak iyidir.
tryegen
rektörün sana "bira" der gibi bir hali varsa "birader"i olmuşsundur zaten, yapıştır gitsin; ama yok, sen ona illa 1-a diyeceksen çömez muamelesine layıksın. (entry olsun diye entry..)

edith piaf: hassiktirin ordan, haşim’i bilmeyen nesle, "melali anlamayan nesle aşina değiliz" demek terbiyesizliği içerisindeyim.. "haşim kimmiş ki laaa!!" diyin siz hala; ama beylik sözlere aşina dimağlarınızla yapıştırın eksileri, ergenliğinizden ego tatmin tavanlarına çiğköfte edasıyla yapışıp kalın. eksileyin aq. sonrasında da, bu sözlük, benim babamın malıdır naralarıyla at koşturun, g.t yalaklanmasına devam edin. ben de arada bir gelip yazayım.
tryegen
rektör kimdir ki kampüs içerisinde, öğrencidir üniversitenin en kutsalı. öğrenci yoksa üniversite de yok, hasta yoksa hastane de yok, hastanedeki prof.lar da yok intörnlerine caka satacak. döner sermayeleri yoksa o prof.lar zaten ezelden beri yok. amma velakin rektöre birader değil damcuk musun sen, akıllı ol diyecek gençlik de yok. gençlik hala yök protestolarıyla uğraşmakta. ben kapımın önünü değil de daha cesur olduğum için arabistan’ın necit çöllerindeki kumları süpürürüm diye(bile)n, mangal yürekli iskoçyalılarla doluymuş devlet-i ali osmaniye’nin ecdadından müteşekkil evlad-ı halkımız. heyhat..
huni delisi
-birader bi öğrenci uzatırmısın.
+tabi canım gel uzatayım kacıncı senendi senin.
-anayski..rektör...müsait bi yerde ineyim ben.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol